Simona Ionescu / Redactor Șef

Acasă la Dani Oțil. Cum și-a amenajat vila în 10 ani, baia pentru 3 persoane, ce dar a primit la nuntă

Acasă la Dani Oțil. Cum și-a amenajat vila în 10 ani, baia pentru 3 persoane, ce dar a primit la nuntă
A schimbat 17 chirii de-a lungul anilor, dar acum e extrem de fericit pentru că are casa visurilor sale, dar și cea mai frumoasă familie.

Colțuri cu amintiri, povești și multă muncă. Așa s-ar putea descrie în doar câteva cuvinte casa în care Dani Oțil și familia sa trăiesc fericiți.

Acasă la Dani Oțil. Cum și-a amenajat vila în 10 ani, baia pentru 3 persoane, ce dar a primit la nuntă

Dani Oțil a acceptat propunerea celor de la Lovedeco și și-a arătat pentru prima dată superba locuință. O casă la care a muncit nu mai puțin de zece ani. Cel mai frumos vis al lui a devenit realitate.

„Acasă poți să-i spui locului ăluia la care visezi după primele trei zile de vacanță. Sau când ești plecat în oraș și ai o zi mai lungă, să vrei să ajungi acasă la răcoarea ta, mirosul tău, căldura ta. Locul ăla unde să fii ca telefonul pus la încărcat”, a declarat Dani despre cât de bine se simte în locuința sa.

A vrut să-și cumpere avion

Drumul lui Dani până la superba casă din Corbeanca nu a fost deloc ușor. După ce a stat ani buni în chirii, acesta a făcut un credit bancar și și-a achiziționat o garsonieră. Ulterior, a vrut să-și cumpere un avion ultraușor, ba chiar a avut și o parte din bani. În acea perioadă, prietenul și colegul său din copilărie, Răzvan Simion, se mutase în jumătate de duplex din Corbeanca.

I-a propus lui Dani să cumpere cealaltă jumătate, dar s-a lovit de un refuz. Răzvan însă nu s-a lăsat, a făcut toate demersurile necesare, i-a depus dosarul pentru un al doilea credit și, în final, au ajuns să fie vecini. Pentru că locuința nu mai fusese locuită, Dani a început să se ocupe de renovare. Iar ce a ieșit, depășește orice așteptări.

„Sunt foarte mândru că acum mai bine de zece ani am ales niște obiecte de mobilier care încă țin. Cum e canapeaua, pe care s-a dormit grav. N-a fost nici măcar la un preț mediu, a fost o canapea ieftină, dar am căutat-o atât de mult până când am reușit s-o găsesc… și ține și acum”, povestește Dani.

În urma unei călătorii făcute la Amsterdam, Dani spune că a furat idei pentru baie, pe care le-a pus în practică. Acum e mândru că are o cadă imensă, în care încap trei persoane. Și așteaptă momentul în care juniorul se va bălăci alături de mami și tati. Cât privește pivnița, acesta a transformat-o într-o cameră de joc, dar și un mic cinema pentru două persoane.

Pivnița a fost transformată în spațiu de joacă

„Eu cred că orice om care are încă un spirit tânăr și viu are nevoie să se joace, așa că mi-am făcut un spațiu unde pot să mă joc și unde am și un mic cinema doar pentru două persoane. Mi s-a părut că o să dau lovitura cu treaba asta. N-am dat lovitura niciodată”, a mărturisit prezentatorul. Până să fie bărbat însurat, adormea acolo, acum însă nu mai pleacă din camera matrimonială.

Cadou de nuntă de la colegii de la Neatza: un măslin de 200 de ani

Nu în ultimul rând, o altă cameră care a stat goală mulți ani a devenit micul univers al bebelușului, care a venit pe lume recent și i-a schimbat prezentatorului viața definitiv. Aici, recunoaște Dani, și-a adus contribuția la amenajare și soția lui, Gabriela.

Cât privește cadoul de nuntă pe care l-a primit de la colegii de la Neatza, acesta a fost plăcut impresionat când a intrat în posesia unui măslin, vechi de 200 de ani, simbolul păcii, longevității și stabilității. L-a plantat chiar la intrarea în vila cu două etaje.

Sursă foto: lovedeco

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre