Simona Ionescu / Redactor Șef

Acesta sunt alimentele pe care Andreea Esca nu le consumă niciodată

Acesta sunt alimentele pe care Andreea Esca nu le consumă niciodată
Pentru a-și păstra silueta, Andreea Esca are mare grijă de tot ceea ce consumă. A reușit să scape de aproape zece kilograme.

Este considerată una dintre cele mai frumoase femei, dar pentru asta Andreea Esca trebuie să facă un mic efort.

Acesta sunt alimentele pe care Andreea Esca nu le consumă niciodată

A fost apreciată nu doar pentru modul în care ne-a adus noutățile, ci și pentru felul în care arată. Cum se menține prezentatoarea? Chiar dacă are puțin timp, Andreea Esca face sport, dar a trebuie să renunțe și la câteva alimente. Asta pentru că s-a trezit cu ceva colăcei.

Dar cu o dietă simplă și multă grijă, în câteva luni a revenit la silueta ideală. Andreea a optat pentru un astfel de regim pentru că nu a suportat niciodată dietele care presupun înfometare și nici nu are cum să mănânce la ore fixe.

Fără pizza, paste și produse făinoase

Astfel, Andreea a renunțat la pizza, paste, pâine și a reușit să ajungă de la 64 de kilograme la 55. Lucru care o bucură enorm. Mai mult, aceasta le îndeamnă pe femei să fie fericite și asta se va vedea pe chipul lor. “Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul știrilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce știm sigur că ne va aduce niște kilograme în plus.

Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din păcate, însă, nu vă pot da rețeta. Și atunci vă doresc să o găsiți. Să stiți că, dacă veți face, dacă veți trăi lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Si bonus: să faceti un pic de sport în limita timpului. (…)”, a spus vedeta.

„Nu sunt adepta operațiilor estetice”

Pe de altă parte, Andreea spune că frumusețea ei este naturală. Nu suportă operațiile estetice și, ca urmare, nu a apelat până acum nici măcar la o injecție. „Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie, a afirmat Andreea Esca.

Sursă foto: Instagram

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre