Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorul Hugh Jackman a impus reguli stricte în familie; fiica sa nu are de ales

Actorul Hugh Jackman a impus reguli stricte în familie; fiica sa nu are de ales
Se pare că celebrul actor din Wolverine și X-Men, Hugh Jackman, a ajuns în momentul în care se „luptă” cu ideea ca fiica sa, Ava, în vârstă de 18 ani, a ajuns la vârsta maturității legale și poate să aibă întâlniri. Tată grijuliu până acum, celebrul star de la Hollywood nu prea vrea să admită schimbarea vieții fiicei sale, de aceea a impus reguli stricte.

Lucrurile au stat mult mai simplu în cazul celuilalt copil al său, un băiat, care estte și mai mare decât sora sa. Hugh Jackman formează, alături de Deborra-Lee Furness una dintre cele mai puternice căsnicii de la Hollywood și sunt la fel de îndrăgostiți ca la începutul relației, după 27 de ani petrecuți împreună. Hugh și Deborah s-au căsătorit la doar un an după ce s-au întâlnit pe platoul dramei australian Corelli în 1995. Actorul a spus anterior că știe că își va petrece restul vieții alături de iubita lui, după doar două săptămâni de când a cunoscut-o.

Hugh Jackman și soția sa se iubesc cu pasiune de 27 de ani

Hugh a dezvăluit recent că el și soția lui aveau „idei foarte diferite” despre educația parentală atunci când au adoptat copiii. „Am avut idei cu adevărat diferite despre a fi părinți. Și nu am discutat niciodată în prealabil. Am presupus: ne iubim, nu ne certam, asta va fi bine!”, a declarat vedeta. Cuplul are doi copii adoptivi: un fiu, Oscar, de 22 de ani, și o fiică, Ava, acum în vârstă de 18 ani.

Fiica lui Wolverine are 18 ani, tatăl nu o lasă la întâlniri

Pentru că fiica lor tocmai a ajuns la vârsta la care încearcă să își trăiască viața independent, și să iasă la întâlniri, vedeta din Wolverine a stabilit câteva reguli stricte pentru fica lui adolescentă, iar soția sa Deborah-Lee Furness i-a spus fetei că trebuie să „câștige încrederea tatălui ei”. Ava a fost mereu „fata lui tata”, dar acum, cu perspectiva băieților cu care ar putea avea relații, trebuie să fie atentă și să nu uite că principala ei preocupare trebuie să rămână învățătura. Întâlnirile  pot veni după terminarea liceului.

Ava, fiica adoptată a lui Hugh Jackman are 18 ani

Problema ieșirilor Avei apare la  fel ca și în cazul altor familii, atunci când adolescenții își încep ultimul an de școală.
„Există un bal de absolvire, evident că și Hugh știe că nu poate opri asta”, a declarat un prieten de familie. „Hugh se luptă cu faptul că fetița lui crește”, a mai adăugat sursa citată de Daily Mail.

Hugh Jackman și soția au adoptat doi copii cu origini etnice diferite

Hugh Jackman și Furness au devenit părinți în anul 2000, când l-au adoptat pe fiul lor, Oscar, care s-a născut în mai 2000. Deși Jackman a declarat că „întotdeauna au vrut să adopte”, adopția a devenit calea lor clară spre paternitate după ce soția actorului a trecut prin avorturi spontane și FIV (fertilizare in vitro) nereușite. „Nu a fost ușor. A fost dificil, evident, în special pentru Deb”, a declarat Jackman pentru People.

„Motivația noastră în spatele adopției a fost: Unde este nevoia? Și am știut pur și simplu, vorbind cu oameni din acel spațiu, când ne uitam în jur, că cea mai mare nevoie este în cazul copiilor de rasă mixtă”.În timp ce Oscar creștea, părinții săi au făcut un efort constant pentru a-i onora moștenirea. „Când fiul meu era mai mic, a aflat că este parțial bosniac, așa că ne-am dus și am luat această carte de bucate croată/bosniacă și a fost foarte mândru să o poarte cu el când avea 7 ani”, a mai declarat soția actorului, aceleiași surse.

Oscar a fost primul copil adoptat. Are origini bosniace

Jackman era, de asemenea, foarte conștient de presiunile cu care se confrunta fiul său crescând cu un tată celebru. „Există o normalitate cu care eu eram obișnuit [în creștere] și cu care ei nu sunt, a împărtășit actorul în 2006. Să fii fiul lui Wolverine poate fi o povară uriașă. Tatăl meu era contabil și mi s-a părut cool, dar nimănui nu i-a păsat”.

Pe măsură ce copiii lor au continuat să crească, Jackman și Furness au fost nevoiți să își adapteze stilul parental în consecință. Actorul a declarat pentru People, când Oscar se pregătea să termine liceul: „Este uimitor să ai pur și simplu conversații cu ei. Dar a fost nevoie de un pic de readaptare. Am trecut de la: Hei, băieți, acestea sunt regulile, nu facem asta, la a trebui să le dau motive de ce. (…) A fi tată m-a învățat atât de multe”.

Ava Eliot Jackman o tânără de 18 ani

Familia lui Jackman și Furness s-a mărit din nou în 2005, când a apărut o fetiță, Ava Eliot, care s-a născut la 10 iulie 2005. La scurt timp după ce cuplul a adus-o pe Ava acasă, starul de cinema a vorbit despre faptul că este tată a doi copii: „Ești un pic mai relaxat. Și este o dinamică diferită având o fată, dar amândoi sunt minunați și sunt atât de binecuvântat să am un băiat și o fată frumoși”. Copiii au crescut cât s-a putut de sănătos, una din reguli a fost cea că nu aveau acces la device-uri cu ecrane și internet.

Actorul a impus reguli sricte copiilor săi: fără social media și internet în cursul săptpmânii

„Un prieten de-al meu are o regulă pe care am instalat-o și la noi în familie: Fără ecrane în timpul săptămânii. Fără televizor, sau calculator, sau ceva de genul acesta, a declarat starul. Copiii din zilele noastre au foarte puțin timp. Se pare că stau la școală mai mult ca niciodată. Au tot felul de activități extrașcolare. Până să mănânci, să faci duș și să te îmbraci, totul s-a terminat. Așa că oricum nu prea mai este timp pentru asta”.

Într-un interviu acordat în exclusivitate în 2020 pentru People, Furness a împărtășit că ea și Jackman au pus accentul pe faptul că ambii lor copii știu despre trecutul lor cultural. „Fiica mea are un neam mexican, așa că am fost în Mexic, a spus ea. Ceea ce mă interesează foarte mult este epigenetica și este cu atât mai mult atunci când ai copii adoptați, pentru că eu vin din neamul mamei mele, din modul în care ea m-a crescut pe mine, cum a crescut-o mama ei și cum a crescut-o mama ei, iar eu transpun asta copiilor mei. Dar și copiii mei au o descendență separată. Așa că este aproape ca și cum am avea mai mulți jucători la masă”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre