Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorul Silviu Mircescu din Clanul a zburat din floare-n floare până a găsit femeia vieții

Actorul Silviu Mircescu din Clanul a zburat din floare-n floare până a găsit femeia vieții
Silviu Mirceascu este unul din polițiștii fideli Comisarului din serialul Clanul de la Pro TV. E pentru prima dată după foarte mult timp când are un rol de „băiat bun” și nu unul de infractor. A lăsat încruntarea deoparte și dincolo de platourile de filmare. E fericit pentru ceea ce găsește acasă atunci când se întoarce după o zi istovitoare de lucru.

Actorul Silviu Mircescu face parte din generația tânără, care își face loc și în serialele tv și pe scena teatrului. S-a remarcat în serialul Vlad, iar acum face un rol interesant în Clanul serialul difuzat de Pro Tv și care se bucură de mare succes. L-am auzit povestind că ziua lui este foarte plină și agitată. Actorul se împarte între repetiții, exerciții la sală, filmare pentru reclame sau pentru Clanul, seara pe scenă la teatru sau la vreun concert cu trupa sa, iar dacă rămâne timp și pentru o plimbare cu motocicleta… E pasionat de motoare. Weekendurile sunt, în general, rezervate familiei – soției și băiețelului.

Silviu Mircescu are 33 de ani și în ultimul deceniu a cam zburat din floare-n floare până a găsit-o pe femeia vieții lui. Pe la 20 de ani a trăit prima mare iubire, alături de Diana Roman. Ambii erau actori, se iubeau cu foc. Iubita lui apărea în cea mai nouă telenovelă din 2013, Îngeri pierduți, și l-a înscris și susținut să participe la Vocea României. Știa cât e de talentat. Actorul nu a ajuns în finală, dar a prins aripi pe platourile de filmare. Iar atunci a intervenit o cântăreață în viața lui.

Cântăreața Alina Eremia l-a despărțit pe Silviu Mircescu de prima iubită

În prezent, Alina Eremia se bucură de multă popularitate, care a crescut în special datorită rolului său în serialul Pariu cu viața, componentă a grupului La-la Band. Tot atunci și-a făcut cunoscut și talentul său muzical, câștigând treptat inimile fanilor.

Puțini își mai aduc aminte că Alina Eremia a avut o aventură cu Silviu Mircescu (Sursa foto: Instagram)

Puțini își mai aduc aminte însă de faptul că Alina Eremia a avut o aventură cu un coleg de platou. Filmau amândoi în serialul O nouă viață. Nu a contat că bărbatul era într-o relație de doi ani. S-au apropiat la filmări, s-au împrietenit până au devenit nedespărțiți, apoi au trecut la nivelul următor.

Actrița Diana Roman s-a iubit doi ani cu actorul din Clanul

Silviu Mircescu era, atunci, într-o relație de doi ani cu actrița Diana Roman, însă după apariția Alinei, totul s-a încheiat. Prietenii Dianei au aflat chiar de la aceasta cine era femeia care a intervenit în relația ei perfectă cu Silviu. Au pus punct, ea a suferit mai mult. Dar avea să vină și rândul bărbatului. La scurt timp după ce a început relația cu Alina Eremia, și-au dat seama că nu prea aveau nimic în comun, așa că frumoasa actriță și cântăreață și-a retras ambasadele și i-a spus „pa”.

Actorii Diana Roman și Silviu Mircescu pe vremea când formau un cuplu iar el visa și la o carieră de cântăreț

Pentru Silviu Mircescu, de altfel un tânăr extrem de atractiv și, prin urmare, râvnit de admiratoare, a urmat o perioadă în care și-a făcut noi cunoștințe. Totul până în 2019. Acela a fost anul în care a înțeles că se așază la casa lui. Și, deja, este într-o relație de peste trei ani, bărbat căsătorit, familist, cu copil.

Silviu Mircescu s-a însurat cu o femeie cu 10 ani mai tânără

Silviu Mircescu și Laura au o relație superbă și se simt împliniți. Există o diferență de vârstă de un deceniu între ei, soția lui Silviu având doar 23 de ani. Actorul povestește că, după ce a pus ochii pe ea, și-a făcut un plan și a cucerit-o la teatru. El recunoaște că și-a folosit „veleitățile actoricești”, invitând-o la teatru la prima lor întâlnire. I-a dat invitație la un spectacol la Teatrul Național unde ea l-a văzut jucând în spectacolul Regele Lear.

Laura, soția lui Silviu Mircescu este cu 10 ani mai tânără ca el. Abia a împlinit 23 de ani, iar fiul lor, 3 (Sursa foto: Instagram)

Apariția pe scenă nu numai că a dat un imbold relației, dar a pus-o în temă pe viitoarea doamnă Mircescu despre ce înseamnă viața de actor. În spectacol, Silviu se săruta cu o altă actriță. „Am vrut să-i arăt din prima cam ce se întâmplă în meseria asta, ca să nu avem după aceea probleme”, a declarat actorul, într-un interviu pentru Ego.ro. El recunoaște că soția sa e geloasă, dar cu măsură, și asta e bine, ține căsnicia.

Actorul mărturisește că e conștient de diferența de vârstă dintre el și soția sa, iar pentru a compensa deceniul de maturitate e foarte atent să se mențină în formă. Face mult sport ca să compenseze mesele savuroase din familie. Nu vrea să fie „un actor cu burtă”.

Silviu Mircescu ne-a servit un anunț de ultimă oră: Au început filmările unui nou sezon al serialului Clanul. Binețînțeles, tot sub bagheta lui Anghel Damian.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre