Simona Ionescu / Redactor Șef

Acum știm de ce nu plânge Jennifer Lopez după el. Alex Rodriguez se machiază!

Acum știm de ce nu plânge Jennifer Lopez după el. Alex Rodriguez se machiază!
După despărțirea sa de Jennifer Lopez, Alex Rodriguez vrea să strălucească. Fostul profesionist de baseball, 45 de ani, a făcut echipă cu Hims & Hers - compania de frumusețe și wellness în care el și Lopez, în vârstă de 51 de ani, au devenit investitori împreună anul trecut - pentru a dezvolta primul machiaj al mărcii pentru bărbați.

Alex Rodriguez se machiază și e tare mândru de asta. El folosește în rutina sa zilnică un produs pe care nici măcar toate femeile nu îl utilizează constant. „Am vrut să creez un produs care să rezolve o problemă cu care mă confruntam în fiecare zi. Mi-am dat seama, în timp ce săream de la întâlnire la întâlnire. Aveam nevoie de ceva rapid și ușor în rutina mea. Pentru a ascunde petele sau umflăturile de la ras”, a transmis Rodriguez, pe Instagram.

A-Rod a prezentat astfel The Blur Stick, „un anticearcan convenabil conceput special pentru bărbați, care poate fi folosit pentru imperfecțiunile pielii”. El garantează că „pe încercate” produsul va surprinde orice bărbat. „Testați, cred că veți fi surprinși de cât de bine vă vine la îndemână”.

La prețul de 17 dolari și disponibil în opt nuanțe, produsul „elegant, discret” anticearcanul „Blur Stick” de la Hims este făcut cu ingrediente naturale, inclusiv extract de aloe și ulei de semințe de jojoba, pentru a ajuta la calmarea și hidratarea pielii.

Mulți dintre fanii lui A-Rod au lăudat ultimul său efort în comentarii. „Nu văd nimic în neregulă cu bărbații care fac lucrurile lor pentru a arăta bine”, a scris unul.

Fanii se amuză că Alex Rodriguez se machiază

Alții nu au putut să nu o invoce pe celebra sa fostă iubită și logodnică. Și JLo a lansat propriul brand de îngrijire a pielii, înainte să se despartă de el. „JLo te-a învățat bine”, a glumit o persoană, în timp ce alta a glumit, „De aceea te-a lăsat, LOL”, scrie PageSix.com.

Înțelegerea lui Lopez și Rodriguez cu Hims & Hers este doar una dintre numeroasele afaceri comune pe care cuplul a trebuit să le împartă de când s-a anunțat despărțirea. „Ne-am dat seama că suntem mai buni ca prieteni și așteptăm cu nerăbdare să rămânem așa”, au spus Alex Rodriguez și Jennifer Lopez la emisiunea „Today” în momentul când au decis să se separe. „Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc pentru afacerile și proiectele noastre comune”, au mai adăugat aceștia.

Sursa foto: Instagram

Ana Aslan, medicul despre care se știe în lume că a învins bătrânețea. A tratat regi și vedete

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre