Adela Popescu a știut cum să își îmblânzească soacra. Radu Vâlcan a ajutat-o

Adela Popescu a știut cum să își îmblânzească soacra. Radu Vâlcan a ajutat-o
De 12 ani de când face cuplu cu Radu Vâlcan, Adela Popescu nu a avut niciodată probleme cu soacra. Iată de ce.

Adela Popescu face parte din femeile care au fost norocoase la capitolul soacră. Iată cum se înțeleg cele două.

Adela Popescu a știut ce a ales. Are un bărbat minunat și o mamă soacră super cool

Cu trei copii, nu e ușor pentru nici o femeie să se descurce, dar Adela Popescu a găsit un ajutor prețios și în mama sa, dar și în soacră. Vedeta susține că se înțelege de minune cu mama soțului său, o femeie extrem de inteligentă, care a știut cum să se poarte ca să fie iubită. Și care atunci când au fost discuții, niciodată nu a luat partea Adelei sau a lui Radu Vâlcan. Soacra nu locuiește alături de Adela și Radu, dar de fiecare dată când i s-a cerut ajutorul, a fost alături de ei.

„Două săptămâni a stat cu noi mama mea, două săptămâni a stat soacra”

“Relația cu soacra este excelentă, am o soacră foarte relaxată, care nu se bagă deloc în discuții. Chiar am avut, de exemplu, perioada în care Radu a fost plecat în Thailanda (n.r. sezonul trecut al emisiunii), două săptămâni a stat cu noi mama mea, două săptămâni a stat soacra și ai spune că cele două săptămâni cu soacra sunt complicate, nu sunt deloc. Ne-am împărțit programul, ba chiar e super cool”, a declarat, Adela pentru Unica.

Adela nu a încercat niciodată să o impresioneze

Nici când era doar iubiți, nici după ce s-au căsătorit și au devenit părinți, Adela nu a încercat niciodată să facă ceva pentru a-și impresiona soacra. Și iată că aceasta a fost cucerită tocmai de naturalețea prezentatoarei. “Sunt un exemplar reușit în general, sunt o fată politicoasă, nu am simțit nevoia să fac asta. (…) Îi spunea Radu, Radu este mult mai pretențios decât mine. Mai ales când vine vorba de mama lui. Și nici nu apucam să deschid gura că el deja îi spusese.

„De obicei apar conflicte când ți se pare că soțul tău o prețuiește mai mult pe mamă decât pe tine”

Și a mai fost ceva important în relația pe care eu o am cu ea și anume faptul că Radu tot timpul mi-a transmis faptul că eu sunt cea mai importantă. Și atunci, din poziția asta, tu nu ai ce să ai cu soacra. De obicei apar conflicte când ți se pare că soțul tău o prețuiește mai mult pe mamă decât pe tine. Și atunci tu ca soție începi să evidențiezi defectele. Dar nu e cazul la noi, asta zic”, a mai spus simpatica blondă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre