Simona Ionescu / Redactor Șef

Adela Popescu, însărcinată pentru a treia oară, strălucește! Primele imagini cu burtica de gravidă

Adela Popescu, însărcinată pentru a treia oară, strălucește! Primele imagini cu burtica de gravidă
Adela Popescu se pregătește să devină mămică pentru a treia oară. Frumoasa prezentatoare TV a plecat în vacanță alături de soțul ei și cei doi copii. Cu această ocazie, au apărut pe rețelele de socializare primele imagini cu burtica ei de gravidă.

Adela Popescu și Radu Vâlcan se află în vacanță, alături de cei doi copii ai lor. Cei doi au fugit de frigul care s-a năpustit peste țara noastră. Prin urmare, au făcut o mică escapadă într-o zonă tropicală, profitând de momentele petrecute pe plajă. Frumoasa prezentatoare TV a postat și prima imagine cu burtica de gravidă.

Adela Popescu, primele imagini cu burtica de gravidă 

După retragerea din emisiunea „Vorbește Lumea”, profitând de timpul liber, Adela Popescu a plecat într-o destinație mai exotică. Frumoasa prezentatoare TV se află în Maldive, cu soțul și copii. În fotografiile realizate în excursie, postate ulterior pe rețelele de socializare, Adela poartă rochițe, care i-au scos în evidență burtica de gravidă.

„Și am ajuns în Maldive… Exact motivele pentru care amânam până acum o vacanță aici, ne-au convins, în contextul actual, să ne hotărâm să venim. E pur si simplu minunat. Promit să postez cît de des pot și cât de des mă lasă băieții”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Adela Popescu și-a anunțat sarcina în direct

Atunci când Adela Popescu și-a anunțat sarcina, a arătat câteva imagini din vacanța de iarnă. Frumoasa prezentatoare TV se afla alături de soțul ei, Radu Vâlcan, la munte. Fiind îmbrăcată cu haine de iarnă în respectivele fotografii, burtica nu era încă vizibilă. Blondina a decis să își anunțe în direct retragerea din emisiunea „Vorbește Lumea”, de la PRO TV, pentru a nu își pune sarcina în pericol, din cauza virusului COVID-19. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

„Am dat o fugă până la munte să se tăvălească nițel copiii în zăpadă și să facă și tatăl lor mușchi. Necazul e că mi i-am încordat si eu, dar obrajii roșii ai micuților și placintele cu varză au făcut să merite tot efortul”, a transmis Adela Popescu.

Sursa foto: Instagram

Răzbunarea Cruduței. Trașcă și Loredana s-au încăierat

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre