Simona Ionescu / Redactor Șef

Adelina Pestrițu vorbește despre suferința sa. De ce boală suferă vedeta

Adelina Pestrițu vorbește despre suferința sa. De ce boală suferă vedeta
Este un adevărat simbol pentru toate tinerele care vor să-i calce pe urme. Ce probleme de sănătate are Adelina Pestrițu.

Statutul de influencer nu i-a adus doar lucruri bune Adelinei Pestrițu. Vedeta a trebuit să apeleze la ajutorul unui specialist.

Adelina Pestrițu vorbește despre suferința sa. De ce boală suferă vedeta

În spatele faimei de care se bucură Adelina Pestrițu se ascund multe probleme. Vedeta a recunoscut că suferă de anxietate și a avut perioade foarte grele prin care a trecut. În exclusivitate pentru Viva, bruneta a vorbit despre momentele care i-au dat viața peste cap, când s-a izolat de oameni și s-a simțit blocată în propria capcană. De altfel, Adelina știe că nici acum nu e pe deplin vindecată.

„Intervine sentimentul real că nu ești suficient de bun”

„Nici acum nu pot spune că mă simt complet vindecată. Și nu cred că sunt mulți care înțeleg cum e să ai tot ce ți-ai dorit vreodată, plus mult peste, și să fii anxios, să îți vină să te izolezi de oameni, să te simți blocat în propria capcană, dar să nu poți face ceva de frică să nu dezamăgești. (…)

Oricât de puternic ai fi, este practic imposibil să faci față presiunii când toți te vor perfect și știi că niciodată nu vei fi”, a spus vedeta.

„Am apelat la psihologi, coach și cărți de dezvoltare personală și spirituală. Chiar și la Feng Shui

Într-o asemenea situație, Adelina a afirmat că a făcut tot ce a putut ca să-și revină. A apelat de la psihologi la coach, ba chiar și la Feng Shui. Vedeta merge și în acest moment la psiholog, conștientă că ședințele au nevoie de continuitate.  „Am trecut prin perioade triste în care nimic și nimeni nu mă mulțumea.

Dar am apelat la psihologi, coach și cărți de dezvoltare personală și spirituală. Chiar și la Feng Shui. (…) Un psiholog te poate ajuta să depășești impasul și să reînveți să-ți estimezi valorile, să te vezi cumva din exterior și să îți crești stima de sine (…) Încă merg la terapie. Întotdeauna am avut pe cineva care să mă repună pe picioare și să mă învețe cum să depășesc momentele grele. (…)”, a mai spus Pestrițu.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre