Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Minune și-a pierdut copilul. Cine e femeia căreia juniorul îi spune „șefa mea”

Adrian Minune și-a pierdut copilul. Cine e femeia căreia juniorul îi spune „șefa mea”
Adrian Minune și partenera sa de viață, Cati Simionescu, sunt binecuvântați cu trei copii: Karmen, Adriana și Adrian Jr. Acești copii reprezintă centrul universului pentru celebrul manelist. De-a lungul timpului, Adrian Minune a subliniat de mai multe ori că familia este totul pentru el și că ar întreprinde orice pentru fericirea și binele copiilor săi.

Acum însă, Adrian Minune și-a pierdut copilul. O femeie a devenit „șefa” luni, după cum lui Adrian junior îi place mult să spună. Înainte de Paște, fiul lui Adrian Minune a decis că e potrivit să anunțe că făcut pasul cel mare și că și-a cerut iubita în căsătorie. Acesta are o relație cu fiica unui om de afaceri din Târgu Jiu, pe care pur și simplu o adoră. Tânărul a decis că acum este momentul potrivit să afle lumea că i-a oferit tinerei inelul într-un cadru romantic.

Minune junior este topit după Andreea Loga. la 19 ani e gata să se însoare (Instagram)

Cei doi, Adrian Minune Jr. și Andreea, au ținut acest eveniment secret pentru o vreme, însă acum au făcut publică vestea și se pregătesc de nuntă. Adrian Minune junior are 19 ani dar pare că este decis să își trăiască povestea de dragoste la maxim.

Andreea Loga e fiica cântăreței de muzică populară Maria Loga (Instagram)

În același timp, tatăl său, Adrian Minune, se bucură de fericirea fiului său și îi acordă tot sprijinul necesar. Acesta își iubește copiii necondiționat și este generos cu ei. De exemplu, cu ocazia împlinirii vârstei de 18 ani, Adrian Minune Jr. a primit un bolid de lux, Mercedes. A fost un cadou special din partea tatălui său, într-un moment în care puștiul încă nici nu dăduse examenul pentru obținerea permisului de conducător auto.

Cine e femeia căreia Adrian Minune junior îi spune „șefa mea”

Adrian Minune jr se iubește cu Andreea Loga, fiica unei cântărețe de muzică populară și a unui afacerist din Târgu Jiu. Cei doi sunt pasionali împreună, iar conturile de socializare ale tinerei sunt pline de fotografii în care apare împreună cu mezinul celebrului manelist. Juniorul manelistului i se adresează Andreei cu „șefa mea” sau „totul meu”.

Conform presei gorjene, Andreea este fiica celebrei cântărețe Maria Loga, cu fostul soț, omul de afaceri, Victor Loga.  Andreea Loga a fost cerută în căsătorie de către fiul lui Adrian Minune chiar de Crăciun. Acesta s-a prezentat „regulamentar” cu un buchet imens de trandafiri roșii, a îngenunchiat și i-a întins tinerei inelul cu diamant.

De Crăciun, Adrian Minune jr. a îngenuchiat în fața iubitei și a cerut-o de soție (Instagram)

Dacă nu au alte planuri, nunta ar putea fi făcută în hotelul pe care Cati Simionescu urmeze să îl finalizeze în c urând. Așa cum arăta Karmen, cealaltă fiică a manelistului Adrian Minune, mama sa este foarte implicată în proiectul hotelului familiei, care e deja în faza de finisaje, beneficiind de un design de lux, în care s-au folosit cele mai scumpe materiale de construcție.

Adrian Minune își adoră cei trei copii și se bucură că 2024 va fi un an cu două nunți. Peste numai câteva luni își va conduce la altar fiica mai mică, Adriana având nunta programată.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre