Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Adrian Minune a dezvăluit secretul. Ce face mama ei acum pentru bunăstarea familiei

Fiica lui Adrian Minune a dezvăluit secretul. Ce face mama ei acum pentru bunăstarea familiei
Adrian Minune, pe numele său real Adrian Simionescu, este unul dintre cei mai de succes interpreți de manele. Pe lângă cariera sa reușită în muzica de petrecere, acesta are și o familie frumoasă. El  și soția lui, Cati, au împreună 3 trei copii, două fete și un băiat.

Fiica lui Adrian Minune a dezvăluit secretul mamei sale. Imaginile au luat pe toată lumea prin surprindere.  Manelistul are 49 de ani, iar de 33 de ani trăiește o frumoasă poveste de iubire cu soția sa, Cati Simionescu. Sunt puțini cei care  o cunosc pe partenera manelistului, chiar dacă este mama celor trei copii ai lui: Carmen, Adriana și Adrian Jr. Este de remarcat faptul că toți moștenitorii au preluat darul muzical al tatălui, fiind extrem de talentați, dar și frumusețea mamei.

Fiica lui Adrian Minune a dezvăluit secretul mamei sale

Karmen, fiica cea mare a lui Cati și Adrian Simionescu este cântăreață, actriță și, deja mamă. Ea a dezvăluit că familia ei își extinde e afacerile, iar mama e cea care conduce desfășurarea de forțe. „Mama mea face hotel”, a dezvăluit Karmen pe rețelele sociale, unde a și  postat o serie de clipuri cu construcția, deja avansată, dar și cu imagini din interior. Așa cum se vede, va fi un hotel de 5 stele, cu restaurant cu specific mediteraneean la parter. Vor exista inclusiv pești și fructe de mare vii, pe care clienții să și le aleagă singuri.

Băile de la parter au fost finalizate, iar familia Simionescu se vede că nu s-a uitat la bani, comandând cele mai scumpe finisaje: plăci masive de marmură, accesorii aurite etc. Karmen, fiica ei, Sofia și mama ei, Cati, vizitează și una din camerele de la primul etaj, „apartamentul numărul 1”. Mândră de rezultat bunica îi prezintă nepoatei moștenirea. Dar și faptul că terasa aceea va fi a ei.

Cati, soția lui Adrian Minune a intrat în 2024 cu  planuri mari. Cu banii familiei ea a construit deja un hotel, la doi pași de casa părintească, iar cea care va fi mâna forte în acest loc este chiar soția cântărețului. Pentru că e o afacere de familie, Karmen, fiica artistului se va ocupa de evenimente. E gândit un rol destinat fiecăruia din familie.

Adrian Minune își pregătește retragerea, anul acesta

În vara anului trecut, Adrian Minune a povestit într-o emisiune televizată că intenționează să se lase de cântat în 2024, pentru a sta cât mai aproape de familia sa. „În 2024 îmi voi face retragerea, pentru că mai am de trăit în 10 – 15 ani și vreau să mă bucur și eu de familia mea, de tot ce mă înconjoară, de iarba din curte și să nu mai zic de celelalte.

Adrian Minune și soția lui formează un cuplu de 33 de ani (Instagram)

În 2024 nu o să mai cânt. În 2024 o să împlinesc 50 de ani și nu vreau să mă treacă nepoata strada. Vreau să mă bucur și eu de Adriana, de Carmen, de nevastă-mea, de gagicile mele…”, a declarat Adrian Minune, în exclusivitate la un post TV.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre