Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Mutu a recunoscut ce nu îi place să facă în bucătărie. E mândru că soacra e mână de fier

Adrian Mutu a recunoscut ce nu îi place să facă în bucătărie. E mândru că soacra e mână de fier
După o carieră frumoasă ca fotbalist, Adrian Mutu e considerat unul dintre cei mai buni antrenori. Dar acesta mai are un talent pentru care e extrem de apreciat.

Puțini știu că Adrian Mutu mai are o mare pasiune. Iar ce iese din mâna lui e cu adevărat extraordinar.

Adrian Mutu a recunoscut ce nu îi place să facă în bucătărie. E mândru că soacra e mână de fier

Invitat acum câteva luni în podcastul „Acasă la Măruță”, Adrian Mutu a făcut deliciul internauților. Acesta a mărturisit că soția lui nu gătește, dar el știe să facă niște preparate că te lingi pe degete. Și e atât de priceput, încât nimeni nu rezistă în fața unei ciorbițe de perișoare sau a unei porții delicioase de ardei umpluți. Există și un lucru care nu-l suportă să-l facă în bucătărie: să spele vasele.

„Până la cinci am stat, cinci feluri am gătit

„Nu, eu. Masterchef sunt. Gătesc orice, pe bune. Gătesc cu drag. Nu îmi place să mă ajute, nu-mi place nimeni în bucătărie să mă ajute. Asta nu fac (n.r. nu spală vasele). Când gătesc mă relaxez foarte tare, îmi place foarte, foarte mult să gătesc și atunci pentru mine nu e…

O să îți spun o întâmplare interesantă. Eu fac orice, de la tăiat ceapă, orice…Îmi place să stau eu, cu gândurile mele și îi dăm drumul. Ca antrenor, când am pierdut un meci…Am venit odată acasă, am pierdut un meci, mi-am pus un pahar de vin roșu și am întrebat-o pe Sandra ce vrea să mănânce și am început să gătesc. Am început să tai, ea s-a dus să doarmă. Eu până la cinci am stat, cinci feluri am gătit.

Când a venit ea, aveam ardei umpluți, ciorbă de perișoare, toate nebuniile le făcusem. Dacă aveam nervi, m-am apucat de gătit, am făcut cinci feluri. I-am zis să mai dea pe la vecini. M-am relaxat și am reușit să fac așa o analiză în timp ce găteam. (…) Părinții și socrii s-au mutat la București de un an, de când cu pandemia, stau lângă noi. Vin pe la noi mai mereu, ne înțelegem perfect. Mama-soacră e mână de fier în familie. Rezolvă tot!”, a declarat antrenorul pe rețele de socializare.

Sursă foto: substantial

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre