Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Sârbu iubește de 9 ani aceeași femeie. Cine este ea și care e diferența de vârstă dintre ei

Adrian Sârbu iubește de 9 ani aceeași femeie. Cine este ea și care e diferența de vârstă dintre ei
Fostul patron al trustului Pro, Adrian Sârbu este un personaj foarte discret atunci când vine vorba despre relațiile. Practic, când vine vorba de relațiile lui, cei mai muți își amintesc de Janine,  celebra creatoare de modă din perioada ce a urmat imediat revoluției. Mai departe, Adrian Sârbu a ținut deoparte de ochii lumii informații despre relațiile personale și despre femeia cu care își împarte viața.

La vârsta de 66 de ani, pe care a împlinit-o duminică, fostul patron al Pro TV,se poate considera un om împlinit: Adrian Sârbu iubește de 9 ani aceeași femeie. Pe lângă averea impresionantă pe care a acumulat-o, în timp, din afaceri, el se laudă și cu o iubită cu 34 de ani mai tânără, scrie Evenimentul Zilei.

Din anul 2012, Adrian Sârbu formează un cuplu împreună cu regizoarea Cristina Iacob, o femeie mult mai tânără decât el. Aceasta are jumătate din vârsta fostului mogul al trustului Pro, 32 de ani, dar acest lucru nu pare să conteze foarte mult în relația lor.

Adrian Sârbu iubește de 9 ani aceeași femeie

Cei doi sunt foarte discreți și dau foarte rar ocazia unor bârfe sau comentarii privind viața lor personală. Deși sunt împreună de nouă ani, nu au dat prilejul al discuții sau speculații referitoare la o eventuală căsătorie sau despre intenția de a avea copii.

„Sunt regizor de film, viaţa mea personală e una de om normal şi nu interesantă. De asta sunt regizor, pentru că îmi place să stau în spate, nu în faţă“, povestea Cristina Iacob pentru ziarulring.ro.

Discreția Cristinei Iacob

Singurele lucruri care „au scăpat” în presă, despre relația lor au fost că sunt doar „doi oameni normali”, iar viața lor nu este deloc interesantă.

„Nu e nimic de povestit, e ceva foarte simplu şi normal. Suntem doi oameni normali. Dacă şi când va fi nunta, doar Dumnezeu poate să ştie. Am un prieten cu foarte mult umor care spune că nu înţelege de ce se urează «Casă de piatră!» pentru că, la fel ca în cântecul din grădiniţă, «Podul de piatră s-a dărâmat/A venit apa şi l-a luat»… Şi el urează «Casă de rahat!», tocmai ca să nu-şi bage nimeni nasul în ea.

Mă bucur că v-am făcut să râdeţi… De asta fac filme de comedie. Nu mi-a reproşat nimeni că sunt blondă. Dar autoironia funcţionează bine la un om care face comedie. Ştiu multe bancuri cu blonde… «Ce vezi când te uiţi în ochii unei blonde? Ceafa“, a spus recent Cristina Iacob, într-o declarație publică pentru redactia.ro.

Sursa foto: Redactia.ro, Instagram

Tendințe surprinzătoare ale modei de-a lungul timpului. Stră-străbunicile erau de-a dreptul chinuite

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre