Simona Ionescu / Redactor Șef

Alex Bodi și Ema Uta s-au recuplat, ca să nu rateze Halloweenul. Ea s-a costumat în fosta nevastă a lui Johnny Deep – Imagine de senzație

Alex Bodi și Ema Uta s-au recuplat, ca să nu rateze Halloweenul. Ea s-a costumat în fosta nevastă a lui Johnny Deep – Imagine de senzație
Alex Bodi și Ema Uta pare că sunt deja un cuplu stabil, după ce au bifat despărțiri și împăcări. Cei doi au fost pe fază să nu rateze Halloweenul și s-au costumat astfel încât să impresioneze pe toată lumea.

Celebra make up artistă a vedetelor autohtone știe să impresioneze atunci când își propune asta. Și, e adevărat, are și cu ce. Ema Uta are un corp de fotomodel, și un chip extrem de frumos. Pe care știe exact cum să și=l pună și mai mult în valoare, cu ajutorul produselor de machiaj.

Pe de altă parte, iubitul ei, controversatul afacerist Alex Bodi, are și el cu ce se lăuda. Trage din greu în sala de forță, e plin de mușchi și de tatuaje. Nimeni nu își imagina însă că bărbatul plin de bani și cu gusturi scumpe și rafinate e dispus să facă asta pentru iubita sa.

Alex Bodi și Ema Uta, cuplu „de apă” de Halloween

Alex Bodi și Ema Uta s-au echipat corespunzător de  Halloween, cei doi participând la o petrecere tematică unde au etalat unele dintre cele mai elaborate și de calitate costume care s-au văzut în România. Se pare că nu s-au uitat la bani când a fost să aleagă ținutele. Ei au apelat la un fashion designer din noua generație, Dragoș Constantine, cunoscut pentru creațiile sale fabuloase de costume, și cu care Ema s-a mai jucat și pentru alte apariții spectaculoase. Delia îi este și ea clientă tânărului creator.

În schemă a fost cooptat și un fotograf profesionist, Daniel Ilinca, pentru a realizat ședințele foto cu Ema și Bodi. Ema a fost îmbrăcată în personajul Storm. Dar apoi a optat pentru Mera, personajul feminin interpretat în filmul Aquaman de Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp.

Mera este o supereroină și războinică, născută în Xebel crescută ca asasin și prințesă a regatului rival Atlantena. Ea este trimisă să-l vâneze pe viitorul monarh al regatului subacvatic al Atlantidei. Îndrăgostindu-se de el, cei doi vor stabili un duo puternic, ea deschizând calea pentru ca ea să devină un super-erou și eventuală regină a Atlantidei. Alături de Ema Uta / Mera, Alex Bodi nu a avut de ales și a purtat perucă cu plete, paiete și mustață, pentru a arăta precum Aquaman.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre