Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexandra Stan împodobește bradul cu fostul iubit. S-au despărțit, s-au împăcat?

Alexandra Stan împodobește bradul cu fostul iubit. S-au despărțit, s-au împăcat?
Alexandra Stan se despărțea de iubitul ei cu mai puțin de o lună în urmă, printr-o scrisoare virtuală. Cântăreața i-a emoționat pe fani până la lacrimi cu mesajul adresat lui Bogdan Drăghici. Cu toate acestea, se pare că nu a fost finalul poveștii lor de dragoste.

Acum aproximativ o lună, Alexandra Stan și-a anunțat fanii printr-un mesaj lacrimogen că își ia adio de la bărbatul care i-a fost alături în perioada pandemiei. Artista mărturisea că pe toată perioada relației lor și-a făcut planuri de viitor și cu lacrimi în ochi renunță la ele, după doar cinci luni petrecute împreună.

Au stat despărțiți mai puțin de o lună

Cu toate acestea, se pare că despărțirea a fost contramandată. Cei doi îndrăgostiți au postat pe Instagram imagini și videoclipuri făcute în timp ce ornau bradul de Crăciun. Atât Alexandra cât și Bogdan păreau extrem de bucuroși să se afle unul în compania celuilalt, deși toată lumea îi știa despărțiți.

 

Alexandra pare să fi uitat de lacrimi și regrete și, îmbrăcată provocator, în stilu-i caracteristic, a pozat lângă brad cu un zâmbet larg pe chip, dovada clară că mult-așteptata împăcare cu Bogdan Drăghici s-a produs. De fapt, cântăreața l-a și etichetat în pozele ei.

Scrisoarea de adio de la Alexandra Stan

În scrisoarea de adio pe care a postat-o în noiembrie, Alexandra Stan îi mulțumea lui Bogdan Drăghici pentru toate momentele frumoase petrecute alături de el și îl asigura că le va șterge din memorie pe cele urâte.

„Ultima relație pe care am avut-o cu un bărbat, chiar dacă a fost cu adevărat eliberatoare și liberă, și deschisă, m-a lăsat cu inima frântă pentru că am făcut greșeala de a proiecta, de a visa, așa că m-am atașat din cauza așteptărilor de viitor. Pot să spun că ultimele 5 luni au fost de-a dreptul superbe, nebune, m-am simțit iubită, am călătorit, am dansat cu zeii, am făcut dragoste pe plajă, am înotat la lumina lunii. Știu că totul se întâmplă cu un motiv, sunt în armonie cu totul, chiar dacă sunt rănită și tristă, așa cum era normal să fiu. (…) Nu dau vina pe nimeni, cu atât mai mult nu pe el. Da, a fost frumos să visez alături de cineva și să îmi fac planuri de viitor. Este trist că nu se vor realiza, dar asta m-a făcut să îmi dau seama că trebuie să fiu recunoscătoare pentru fiecare moment în care trăim, pentru că nu știm unde ne duce viața, care este drumul nostru, și atunci trebuie să ne bucurăm de fiecare moment. Iar dacă l-aș întâlni, i-aș spune asta: A fost frumos să trăiesc alături de tine în ultimele luni! Sunt foarte recunoscătoare pentru toate darurile pe care mi le-ai făcut, pentru toate lecțiile pe care mi le-ai dat, pentru calmul, iubirea, fericirea, prietenii, locurile unde m-ai dus… Îmi va fi dor de toate acestea, deja îmi este. Sunt încă în șoc și tot mă gândesc la tine în fiecare moment, mă lupt să mă deconectez de tine, și încerc să îmi amintesc doar de lucrurile frumoase ca să nu te urăsc, să nu îmi otrăvesc inima!”, scria Alexandra în scrisoarea de adio pentru Bogdan.

Colecția impresionantă de mașini deținută de Jay-Z. Cum arată „bijuteriile”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre