Simona Ionescu / Redactor Șef

Alin Oprea, îndrăgostit până peste cap. Mesajele dintre el și Medana sunt dovada că se iubesc ca niște adolescenți

Alin Oprea, îndrăgostit până peste cap. Mesajele dintre el și Medana sunt dovada că se iubesc ca niște adolescenți
Nu mai e nici o îndoială. Medana este femeia pe care Alin Oprea și-a dorit-o toată viața. Comportamentul cântărețului „Talisman” spune multe.

Alin Oprea și Medana nu ratează nici o ocazie să demonstreze lumii întregi că sunt suflete pereche.

Alin Oprea, îndrăgostit până peste cap. Mesajele dintre el și Medana sunt dovada că se iubesc ca niște adolescenți

Partenera de viață a lui Alin Oprea a împlinit o frumoasă vârstă, iar artistul a vrut să-i demonstreze încă o dată ce reprezintă pentru el. După ce Medana i-a făcut o aniversare de vis, a venit rândul lui Alin Oprea să spună lumii întregi ce sentimente nutrește și cât de plin este sufletul său.

“Dacă mi-ați cunoaște sufletul, ați ști că și-a găsit jumătatea. Dacă mi-ați asculta inima, ați auzi că ea bate în ritmul dragostei. Dacă m-ați putea atinge, ați simți cât de fierbinte este flacăra iubirii. La mulți ani binecuvântați, Medana, înger cu suflet de copil. Ești totul pentru mine”, au fost vorbele pline de iubire ale lui Alin.

Medana a răspuns în stilu-i caracteristic

Frumoasa brunetă nu a stat pe gânduri și a răspuns imediat.  “Dacă ești piatră, fii magnet. Dacă ești plantă, fii simțire. Dacă ești om, fii iubire. Așa că eu aleg să răspund iubirii voastre cu iubire, prețuire și recunoștință pentru toată dragostea pe care mi-ați oferit-o ieri și care mi-a umplut sufletul de bucurie.

Cuvintele nu pot exprima emoția trăită de mine, dar vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele și pentru felul în care mă răsfățați și alintați. Și cum locul meu preferat se află în inima bărbatului iubit, eu vă doresc tuturor să aveți parte doar de iubire și apreciere din partea omului drag!”, a afirmat aceasta.

Alin și Medana sunt împreună de doi ani și trăiesc o perioadă de vis. Cântărețul și-a găsit alinarea în brațele ei, după o căsnicie care nu i-a adus decât tristețe. Pentru că a considerat că și-a găsit jumătatea, artistul a cerut-o pe Medana în căsătorie.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre