Simona Ionescu / Redactor Șef

Alina Vidican, operație estetică la buric. Pentru Cristi Borcea nu și-ar fi făcut așa ceva

Alina Vidican, operație estetică la buric. Pentru Cristi Borcea nu și-ar fi făcut așa ceva
Știrea că Alina Vidican are o relație solidă cu iubitul său, Claude, a fost de mare interes pentru cititorii Rețete și vedete atunci când a fost publicată, pe 1 aprilie. Am avut dreptate.

Bat clopotele de nuntă pentru Alina Vidican și miliardarul Claude, un superb brunet, brazilian la origine, proprietarul unei afaceri de succes în Miami.

Alina Vidican, operație estetică la buric. Pentru Cristi Borcea nu și-ar fi făcut

A fost timp de aproape șase ani soția lui Cristi Borcea, iar despărțirea de fostul patron al echipei Dinamo nu i-a căzut deloc bine. Mai ales că soțul, în care avusese mare încredere, se îndrăgostise ca un nebun chiar de buna lor prietenă de familie, Valentina Pelinel.

Dovadă că Borcea a susținut într-o emisiune tv că „Am lovit-o pe Alina Vidican într-un anumit context”. Ca să uite de necaz, Alina Vidican s-a mutat la Miami și a așteptat ca lucrurile să se liniștească. Acum, blonda iubește din nou și vrea să le arate tuturor cine este cel care i-a adus zâmbetul pe buze.

Și-a anunțat fostul soț că se logodește

Alina (37 de ani) nu avut niciodată de ce să se plângă în America, pentru că totdeauna a trăit pe picior mare, fiind și patroana unui restaurant cu specific românesc. În plus, iubitul îi este alături și o sprijină în absolut toate problemele. Ea a încheiat anul în lacrimi, căci, în decembrie și-a pierdut tatăl. Totuși, acum și ea și Claude sunt extrem de fericiți, după cum se poate observa din pozele postate pe rețelele sociale.

Pentru că a rămas în relații bune cu Cristi Borcea, Alina i-a povestit despre bărbatul care i-a căzut cu tronc, iar acesta nu a avut nimic împotrivă. Ce-i drept, la început a sfătuit-o să își asume relația doar dacă va considera că e bărbatul potrivit. Acum, Alina a spus tuturor că minunatul Claude este fericirea ei și vrea să facă pasul cel mare.

Ce operații estetice și-a făcut în America

Și pentru că întotdeauna a arătat fantastic, Alina și-a făcut o rinoplastie, dar și-a ridicat și buricul. Pentru că nu i-a mai plăcut cum arată după două nașteri. Bineînțeles, au fost înlocuite și silicoanele, iar medicii au umblat puțin și la pomeți. Astfel că Alina Vidican le dă acum clasă multor vedete.

 

Alexia Eram le face „în sîc” siliconatelor! Cum s-a pozat fiica Andreei Esca

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre