Simona Ionescu / Redactor Șef

Am aflat ce se ascunde în dormitorul Andreei Marin

Am aflat ce se ascunde în dormitorul Andreei Marin
A muncit enorm ca să-și construiască casa visurilor și a reușit. Andreea Marin și-a făcut o oază de liniște în zona Pipera, iar în dormitor se ascunde... ceva.

300 de metri are vila în care locuiește Andreea Marin alături de iubitul său, Adrian Brâncoveanu. Iar dormitorul vedetei arată așa cum multe dive și-ar dori.

„Am privit ploaia de pe terasă cu o plăcere pe care nu am mai simțit-o”

Saună, piese de mobilier din lemn, șemineu de piatră naturală, dar și cadă în dormitor. Dar și o grădină ca în Rai, plină cu fructe și legume proaspete din care Andreea Marin pregătește cele mai bune preparate culinare. Casa are parter și etaj. La parter se află camera de oaspeți, livingul, bucătăria și o baie, iar la etajul Andreea a făcut dormitorul matrimonial, un dressing, camera Violetei și o baie.

După ce și-a renovat casa în anul 2021, Andreea Marin a postat pe contul de socializare un mesaj în care a descris cum se simte în locuința pe care o adoră, alături de persoana iubită.

„Am privit ploaia de pe terasă cu o plăcere pe care nu am mai simțit-o vreodată, pentru că sunt o fată a soarelui, nu credeam până azi că poate să-mi placă și ploaia. Dar când te simți bine alături de cel drag, când e atâta verde în jur și e pace în tine, vezi parcă altfel totul”, a fost mesajul Andreei Marin pentru fani.

„Uneori le facem cu mâinile noastre”

Într-o altă postare pe contul de socializare, Andreea Marin a povestit că sunt momente în care decorațiunile le face alături de Adrian Brâncoveanu, pentru că „e mai plăcut și mai eficient decât să cumperi de-a gata. De pildă, decorațiunea cu flori de deasupra bucătăriei, am făcut-o după modelul celei din spațiul de gătit de acasă, dar iată că a doua oară a ieșit mai frumoasă. Avem experiență deja”.

Vedeta se bucură ca un copil de tot ceea ce îi oferă viața, de la „simplitatea unei zile cu soare și cu ploaie”, la „bucuria de a clădi ceva împreună, chiar și când batem cuie, măsurăm, imaginăm, potrivim, aranjăm”. Pentru că, spune fosta zână a surprizelor, „viața e frumoasă, atunci când e pace în noi”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre