Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan, sfat pentru soțul Laur: să-l dea în judecată pe Becali. „Orice naș își are nașul”

Anamaria Prodan, sfat pentru soțul Laur: să-l dea în judecată pe Becali. „Orice naș își are nașul”
Separarea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare fi mai aproape decât am fi fost tentați să credem sau nu va fi deloc. Informațiile se schimbă de la o zi la alta. Iar acum în ecuație a intrat Gigi Becali. Pentru care Anamaria Prodan are un mesaj dur: „Orice naș își are nașul”.

Anamaria Prodan are sfat pentru soțul Laur. Asta după ce a aflat ultimele zvonuri, că Gigi Becali și Laurențiu Reghecampf au bătut palma, iar latifundiarul din Pipera va fi nașul antrenorului Craiovei. În interviul realizat de Digi Sport și redat de  Playsport, impresara a admis pentru prima oară că există probleme.

Anamaria Prodan nu poate înțelege cum latifundiarul din Pipera a putut ajunge prieten cu soțul ei. „Gigi, prieten cu Reghe? Păi, îl umilea pe la TV, îl numea trădător. Îi jignea nevasta la TV! I-a distrus imaginea și munca de o viață. Vorbea gura fără el, ca de obicei. De amante, cadouri, investiţii etc… Poate să fie Reghe prieten cu așa specimen? Eu, în locul lui, îl dădeam în judecată și sincer îi luam ‘maul’!”, a declarat impresara.

Anamaria Prodan, sfat pentru soțul Laur

Anamaria Prodan a continuat tirul împotriva lui Becali. Ea susține că acesta trebuie pus la punct de cineva și chiar îl sfătuiește pe soțul ei, Laur, să o facă: „Dacă are dovezi, să se apere, ok. Dacă nu, să plătească până se satură să mai jignească. Toți am tolerat un individ…

Am râs cu poftă la toate inepțiile rostite de el la TV, însă nu ne-am gândit că el chiar crede că noi îl și respectăm sau admirăm chiar! Greșeală colectivă, zic eu. Poate ne trezim si realizăm că din glumă și plictiseală, am dat nas si forță cui? Nu e treaba mea ce hotărăște Laurenţiu, până la urmă. Dacă Becali nu are dovezi, sfatul meu este să-l dea în judecată”.

Amenințare pentru Becali: „O să-i fie rușine să-și privească familia în ochi dacă vorbesc eu”

„Cât despre mine, Becali știe că o singură dată dacă mai deschide gura despre familia mea o să mă rog la Dumnezeu să amuțească pe veci. O să-i fie rușine să mai iasă din casă și o să-i fie rușine să-si privească familia în ochi dacă vorbesc eu.

Poate Reghe să fie prieten cu așa cineva? În primul rând trebuie să cunoști și să respecți noțiunea de prietenie ca să te numești un bun creștin și un bun om. Numai în fața camerelor TV să aruncăm cu banii….. Ăla e circ ieftin! Cât despre credință?! Nu are habar!”, a mai adăugat impresara. Anamaria Prodan e foarte supărată pe Gigi Becali.

Anamaria Prodan anunță dezvăluiri

Ultimul zvon în lumea mondenă a sportului, este că Gigi Becali i-ar fi promis lui Reghecampf că-l nășește dacă se va recăsători. Anamaria Prodan a reacționat amuzată în interviul acordat Digi Sport cu privire la acest zvon. „Nașul Gigi Becali? Divorțul și noua relație. Eternele probleme ale tuturor. Să mă anunțati când e nunta ca să vin și eu. Să-mi spuneți când anunță oficial Gigi că e naș, ca să-l felicit în felul meu unic. Orice naş își are nașul. Gigi face de râs numele lui Dumnezeu și al lui Iisus.

Pentru el, să faci rău, să bârfești și să râzi de toți, ca lașul, pe la spate, sunt motive de a merge mai departe. Ne pierdem timpul. Cât despre tot ce se vorbește despre familia mea, soțul meu, averea noastră… Este jenant și prefer să spun atât: la final o să vorbesc doar eu, căci audiența o să amuțească”, a comentat Anamaria Prodan.

Impresara a explicat de ce este în această perioadă în Dubai. „Eu mă mut unde vreau, pentru că-mi permit! Am case peste tot. Am firma de impresariat în Dubai. Acum e perioada de transferuri, deci sunt la muncă! Viața nu mi-o schimb. Este aceeași de ani. Adică perfectă! Fără să mă uit în stânga sau în dreapta trăiesc superb şi demn. Fără să mă împiedic de nimeni și de nimic. Mă uit doar înainte și nu mă interesează decât de familia și oamenii dragi mie. În rest … Dumnezeu cu mila!”, a mai adăugat impresara.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre