Simona Ionescu / Redactor Șef

Anca Țurcașiu, trup de sirenă la 51 de ani

Anca Țurcașiu, trup de sirenă la 51 de ani
Anca Țurcașiu este la mare, muncește. A postat o fotografie sub clar de lună, iar admitarorii ei au fost în extaz. Într-adevăr, are un trup de sirenă și arată ca o domnișoară de 25 de ani.

Anca Țurcașiu a împlinit 51 de ani, dar arată WOW. A postat o fotografie făcută sub clar de lună. Este îmbrăcată într-o rochie neagră, mulată, care a aprins imaginația admitarorilor.

Anca Țurcașiu, trup de sirenă la 51 de ani

Anca Țurcașiu arată fabulos. Este la mare și a postat fotografii în costum de baie, dar și într-o rochie mulată. Se vede clar că are o siluetă de invidiat.

Îmbrăcată într-o rochie mulată, de culoare negră, și cu ”deschidere” la bust. Fotografia a fost pe gustul internauților care s-au grăbit să o laude. „Între tine și lună, nici o diferență… aceeași frumusețe răpitoare”, „Superbă”, „Cea mai frumoasă din lume”.

În trecut, Anca Țurcașiu a fost ”acuzată” că ar fi apelat la intervenții estetice pentru a arăta atât de tânără. Artista a negat zvonurile și a mărturisit că nu și-ar face vreo intervenție deoarece. A explicat că a fost șocată când nu a recunoscut o persoană care își făcuse o mulțime de intervenții chirurgicale și a decis ca ea să nu se mutileze.

Anca Țurcașiu a împlinit 51 de ani în luna mai, dar arată WOW

Experiențele cu intervențiile estetice

„Am făcut, pentru ridurile de pe frunte, o injecție. Mi-a imobilizat sprâncenele și nu le mai puteam ridica, pentru că îți amorțește toată fruntea și îți paralizează mușchii. A fost înfricoșător. Mi s-a părut că mi-au căzut pleoapele peste ochi. M-am rugat la Dumnezeu să treacă trei luni mai repede, să se ducă efectul. De atunci, nu am mai făcut nimic. Prefer să pot să îmi mișc fața decât să fiu ca o minge de plastic și să nu pot deschide gura. Am o părere foarte proastă despre acest subiect.”, a mărturisit Anca într-un interviu pentru Unica.

„Mi s-a întâmplat să intru într-o cabină de machiaj și să treacă pe lângă mine o persoană pe care o cunoșteam foarte bine. Din cauza faptului că își modificase puternic fața, nu am recunoscut-o. Fiecare e liber să facă ce vrea. Eu, personal, nu o să fac așa ceva”, a spus artista.

Cum își menține silueta

Anca Țurcașiu ține dietă, aceeași de 30 de ani. A ales un stil de viață sănătos. Este artistă și vrea să arate impecabil. Cum a reușit?

”Sunt vegetariană din mai 1990. Eram într-un turneu la mare cu un coleg a cărui soție avea o problemă de sănătate. Primea din străinătate cărți despre o alimentație sănătoasă. Fiind împreună 30 de zile în turneu, le-am citit și eu. La hotel aveam o bucătărie extraordinară la dispoziție. L-am rugat pe bucătar să-mi prepare numai rețete fără carne. De atunci am început. La finalul verii, mi-am facut toate analizele, m-am simțit bine și am continuat așa”, a povestit Anca Țurcașiu.

Artista a povestit că nu a fost niciodată pasionată de carne, așa că i-a fost destul de ușor să nu mai mănânce deloc. ”Eram zdravănă, tânără, la 21 de ani. Nu se punea problema că sunt în creștere. M-am convins că e mai sănătos așa. Eu mănânc și pește, și brânză, mănânc și ouă. Doar carne nu mănânc!, a mai spus artista.

Una dintre rețetele preferate este salata cu ton: ruccola cu roșii cherry, cu semințe de floarea-soarelui, o conservă de ton în suc propriu. ”Am o singură masă mai consistentă, la care mănânc o salată bogată, cu de toate. Am grijă să am în frigider câte puțin din toate: legume, semințe și ton sau alt pește. Prepar la prânz un castron mare de salată. Durează zece minute. În rest, mă descurc cu alte gustări, fructe, iaurturi”, a completat Anca Țurcașiu.


Anca Țurcașiu și-a dat „Reset” la 50 de ani. Să vedeți cum

Anca Țurcașiu se întoarce pe micile ecrane. Divorțul nu a doborât-o, ba din contră

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre