Simona Ionescu / Redactor Șef

Anda Adam, furioasă! „Mă duc să mă angajez la supermarket, să scanez produse!”

Anda Adam, furioasă! „Mă duc să mă angajez la supermarket, să scanez produse!”
Anda Adam are cea mai frumoasă perioadă a  vieții ei, alături de un nou logodnic, care o iubește mai presus de orice și o răsfață cât de mult poate. Vedeta însă are parte și de supărări pe măsură.

Anda Adam este de-a dreptul furioasă. Ea și-a făcut publică supărarea pe rețelele sociale. Nu mai suportă situația în care s-a ajuns și cere să fi lăsată să cânte pe proprie semnătură că își asumă riscul că poate lua Covid. Ea a avut o intervenție live, pe Instagram, în care a decis să își spună păsul. Vrea să cânte, e vaccinată, nu înțelege de ce i este interzis.

Vedeta vorbește despre faptul că, înainte de pandemie, avea peste 100 de concerte într-un an, iar de la izbucnirea pandemiei a ajuns să nu mai cânte în public. Anul trecut a avut numai 3 concerte.

Anda Adam, furioasă, pe internet

„Oare noi de ce nu suntem lăsați să cântăm, cel puțin la concerte în aer liber? În supermarketuri au voie 1000 de persoane odată. Strănută, ating produsele. Vii pui mâna pe produse după aia. E „safe”. Nu putem lua Covid așa. Deoarece purtăm mască. Dar noi de ce nu putem ține un concert la 500 de persoane, în aer liber, purtând mască. Nici măcar nu interacționăm cu publicul de aproape. Stăm la distanță de 5 metri, cățărați pe o scenă.  Din. 2019 noi nu putem să mai cântăm pentru că nu ne este permis.

Nu înțeleg cum se aplică restricțiile astea Covid. Deci la 1000 de oameni în interior le este permis să stea. La 1000 în exterior, nu le este permis să stea împreună. Foarte logic, nu? Știți câți dintre colegii mei au copii de crescut și chirie? Și nu au de unde să își plătească? (…)”, a răbufnit Anda Adam.

„Mă duc eu la interviu la supermarket să mă angajeze să scanez produsele la casa de marcat. Ce credeți,  mă angajează? Nu crede celălalt că e o glumă proastă?”, a mai spus vedeta.

Anda Adam a mai spus că ei personal nu îi merge chiar rău. „Din fericire am și alte afaceri, nu mă opt plânge”, a spus vedeta. Are și un logodnic cu o situație financiară foarte bună. Cei doi vor deschide un club, zilele următoare, în Cluj Napoca.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre