Simona Ionescu / Redactor Șef

Anda Adam, mireasa cu două rochii de milioane. Au apărut pozele de după miezul nopții și primul mesaj al artistei

Anda Adam, mireasa cu două rochii de milioane. Au apărut pozele de după miezul nopții și primul mesaj al artistei
Anda Adam și Yosif Mohaci au avut cea mai incredibilă nuntă, pentru care s-au scos bani mulți din buzunar. Artista și-a adjudecat și rolul de șef în casă. Au apărut și pozele cu fabuloasele rochii de mireasă ale vedetei.

Anda Adam și Yosif Mohaci au ajuns în fața altarului după doi ani de cununia civilă. În biserică, cântăreața a găsit momentul potrivit și și-a călcat soțul pe picior. Tradiția spune că ea va fi șeful în casă. Au apărut și primele imagini de după miezul nopții cu rochiile de mireasă ale vedetei.

Într-o atmosferă de basm, Anda Adam și soțul Yosif Mohaci au petrecut alături de cei mai de seamă invitați. S-au mâncat cele mai bune preparate culinare, s-au băut cele mai fine băuturi și s-a dansat până când s-au rupt pingelele. Iar în biserică, „pe sub rochie”, Anda Adam a ținut de tradiție și și-a călcat soțul pe picior. De acum încolo, ea va fi șefa în casă și nimeni nu va trece de cuvântul ei, spune tradiția.

Anda Adam și-a uimit invitații cu ținutele spectaculoase

Anda Adam și-a dorit să aibă cele mai fantastice rochii de mireasă și a reușit. Pentru cununia religioasă, artista a purtat o rochie superbă de prințesă, cu o trenă spectaculoasă și și-a făcut griji dacă va putea să intre cu o asemenea ținută în mașină. Mai ales că rochița cântărea aproape 25 de kilograme…

Anda Adam tort
Tortul de la nunta Andei Adam a fost flancat de doi îngeri

Ulterior, artista s-a schimbat și a îmbrăcat o altă rochie, în nuanțe de auriu cu volane și pietre și s-a simțit cea mai importantă femeie. Anda nu s-a uitat la bani și a plătit pentru cele două ținute cu adevărat minunate nu mai puțin de 12.000 de euro. Cât privește tortul, toți au rămas înmărmuriți când au văzut așa ceva. Uriașul a avut nu mai puțin de patru etaje și a fost flancat de doi îngeri…

A plouat cu bani peste Florin Salam

Unul dintre cele mai așteptate momente a fost recitalul lui Florin Salam care a fost spectaculos. Artistul a purtat un costum în nuanțe de albastru și un tricou negru și a fost la înălțime, iar cei prezenți s-au adunat ciorchine în jurul său. Atât nașul cât și mulți invitați au aruncat cu bani peste artist, iar Florin a demonstrat încă odată că merită titulatura de rege al manelelor.

Ulterior, Anda i-a mulțumit artistului și printr-un mesaj pe rețelele de socializare. „Mulțumesc mult, Florin Salam, mon ami. Ești un talent înnăscut. Respectul e reciproc”, au fost cuvintele miresei. Cu puțin timp în urmă, Anda a mai transmis un mesaj în care le-a adus mulțumiri tuturor celor care au fost alături de ea și Yosif la cel mai frumos eveniment din viața lor și a promis că va posta pe rețelele de socializare alte imagini de la nuntă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre