Simona Ionescu / Redactor Șef

Anda Adam și iubitul, implicare totală. Ce fac împreună în fiecare weekend – Exclusiv

Anda Adam și iubitul, implicare totală. Ce fac împreună în fiecare weekend – Exclusiv
De când a divorțat și s-a ales cu un nou iubit, Anda Adam estre dedicată complet noii sale vieți. Acesta i-a pus pe deget inelul de logodnă, și urmează nunta, atunci când se vor simți complet pregătiți pentru asta.

Anda Adam a fost cerută în căsătorie într-un loc de vis. Joseph a dus-o în Capadoccia,  iar ceea ce părea o mini-vacanță s-a transformat în cel mai fericit moment din viața artistei: bărbatul a îngenunchiat și i-a pus pe deget un splendid și scump inel de logodnă, cerând-o în căsătorie. Pentru că o adoră, Joseph s-a gândit să-i facă iubitei sale și un cadou pe măsură. Așa că i-a pus pe mână un inel cu un diamant în formă de lacrimă, în valoare de 50.000 de euro. Vedeta a spus DA, imediat, iar de atunci a decis să trăiască fericită până la capătul vieții.

Anda Adam și Joseph muncesc intens la promovare

Om de afaceri cu o bună perioadă din viață petrecută în Elveția, Joseph a decis să rămână pe meleagurile natale, așa că  și-a reconfigurat viața și a deschis un club în Cluj. El și Anda Adam se implică susținut și atent în promovarea localului, iar rodul muncii lor se vede. Weekend de weekend, localul e plin ochi, în timp ce ambii parteneri postează pe rețelele sociale invitații și detalii despre program.

Zilele trecute, atât Joseph cât și Anda Adam au distribuit invitații la club. Atentă la bunăstarea familiei și  la bunul mers al noii afaceri a iubitului ei, artista a detaliat într-o postare inclusiv prețul intrării în club,. Dar și intervalul orar cu „happy hour” la băuturi și faptul că, petrecăreții  care vin devreme pot rămâne la petrecerea din club fără să mai plătească taxa de intrare.

În familie ar putea apărea un nou copil

Anda Adam are o fiica din căsătoria anterioară, iar iubitul ei are și el o fiică, ceva mai mică, din fosta sa relație. Așa cum mărturisea în trecut, Anda Adam nu exclude posibilitatea de a deveni mamă din nou, ea dorind să îi aducă pe lume partenerului ei încă un copil.

Sursa foto  / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre