Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Antonescu vrea să se confrunte din nou cu Poliția. Ce „nebunie” și-a pus în cap pentru anul 2021

Andreea Antonescu vrea să se confrunte din nou cu Poliția. Ce „nebunie” și-a pus în cap pentru anul 2021
Andreea Antonescu a uimit fanii cu o nouă decizie. A venit cu anunțul chiar pe pagina sa de Instagram.

Andreea Antonescu spune ce vrea să facă în anul 2021. Andreea Antonescu în vârstă de 38 de ani este activă pe toate conturile de socializare. Știe cum să impresioneze și să atragă atenția publicului. Pe pagina sa de Instagram este urmărită de 200.000 de abonați și toți așteaptă noi detalii din viața artistei.

Pe lângă faptul că muncește la noi piese și videoclipuri pentru ele, vedeta vrea să schimbe ceva în viața ei. În una din postările sale artista menționează că ”cele mai tari amintiri se nasc din cele mai nebune idei!”. În așa fel, Andreea Antonescu a venit cu un mare anunț.

Andreea Antonescu spune ce vrea să facă în anul 2021

Se pare că unul din prietenii ei a motivat-o să își ia permisul de motor chiar în anul 2021. Își face planuri mari pentru viitor și crede că în timpul apropiat o să-l obțină. Chiar și în story artista spune cât de impresionată este de această idee, pentru că îi plac viteza și senzațiile noi. Iar motocicleta garantează acest lucru.

”Anul acesta vreau să-mi iau permisul de motor!” scrie artista pe Instagram.

În comentarii fanii s-au grăbit să-i ureze mult succes și baftă la toate examenele. Sunt fericiți pentru artistă, deoarece a hotărât foarte repede acest lucru și abia așteaptă să vadă fotografii sau video-uri cum conduce o motocicletă. Fără îndoială, cântăreața știe cum să arate excepțional pe o motocicletă. Va întoarce toate privirile bărbaților.

Este cunoscut că la începutul anului trecut, Andreea Antonescu, a avut niște probleme cu poliția legate de permisul de conducere. Mai exact, artista avea permisul suspendat și a hotărât să urce la volanul mașinii. Acest lucru a dus la grave sancționări de lege.

Lipsa permisului de conducere în mașină a făcut ca artista a fost sancționată grav de legea.

Atât Andreea cât și fanii ei speră că de data aceasta nu vor exista probleme la examenul cu Poliția, iar artista va conduce cu ușurință motocicleta pe șoselele din România.

Foto

Instagram 

Unde locuiesc acum Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre