Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Esca i-a făcut un tort inedit lui Măruță de ziua de naștere. „Îmi plouă în gură”

Andreea Esca i-a făcut un tort inedit lui Măruță de ziua de naștere. „Îmi plouă în gură”
Cătălin Măruță a împlinit frumoasa vârstă de 44 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere în emisiune. Cine i-a fost alături.

Supriză de excepție pentru Cătălin Măruță. Colega Andreea Esca l-a făcut cel mai fericit de ziua lui.

Andreea Esca i-a făcut un tort inedit lui Măruță de ziua de naștere. „Îmi plouă în gură”

Invitată în emisiunea lui Măruță, pentru a-l felicita, Andreea Esca nu a venit cu mâna goală, ci cu celebrul ei tort de vinete, pentru care e renumită în lumea bună.

„La mulți ani! Am văzut că prea erai în armonie cu corpul și cu spiritul și m-am gândit să te trezesc la realitatea din Tg. Jiu și am făcut acest tort elegant, ornat superb cu această cifră minunată!”, au fost cuvintele Andreei când i-a dat cadoul.

„Am primit acest tort de la Regina știrilor din România!”

Măruță s-a bucurat ca un copil și, elegant din fire, i-a mulțumit vedetei, gâdilându-i orgoliul. „Am primit acest tort de la Regina știrilor din România! (…) Celebra Andreea Esca cu celebra ei salată de vinete! Este senzațională să știi (…) Îmi plouă în gură”, a afirmat prezentatorul.

Andra l-a dat pe spate cu urările

Prima care i-a urat la mulți ani a fost, așa cum ar fi fost de așteptat, soția lui, Andra. De data asta, vedeta s-a întrecut pe sine. „La mulți ani, iubitul meu! Cu fiecare an alături de tine, viața este mai frumoasă! Îți mulțumesc că ești un soț așa cum am visat și un tată minunat. Te iubesc!”, a scris Andra și pe Instagram, alături de o fotografie cu ea și prezentatorul.

Cu ceva timp în urmă, Andra a vorbit și despre primul sărut, pe care nu-l va uita niciodată. „Ne-am sărutat prima oară la mare, într-o seară frumoasă. Și atunci ne-am dat seama că ne mai leagă ceva în afara altor preocupări și gânduri comune: tandrețea, pasiunea. Am înțeles că suntem atât de potriviți unul pentru celălalt.

Cătălin vorbește cel mai frumos despre mine și relația noastră a evoluat frumos în timp, pentru că, vorba cântecului, iubirea schimbă tot. Și, mai mult, ea ține oamenii împreună chiar și după ani buni de când sunt împreună”, povestea vedeta.

Sursă foto: instagram, b1

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre