Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Esca spune tot adevărul despre bucătarul familiei și cine face cumpărăturile în casă

Andreea Esca spune tot adevărul despre bucătarul familiei și cine face cumpărăturile în casă
Vedeta ProTV, Andreea Esca a dat din casă. Vedeta a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei. Lucruri neștiute până acum.

Arată fantastic la televizor și are mare grijă de imaginea ei. Este oare Andreea Esca o gospodină desăvârșită? Ce se întâmplă în viața vedetei.

Andreea Esca spune tot adevărul. Cine e bucătarul familiei și cine face cumpărăturile în casă

Invitată în emisiunea pe care Amalia Năstase a lansat-o recent online, Andreea Esca a făcut deliciul celor care au urmărit-o. Una dintre cele mai apreciate vedete din România a spus un lucru pe care nu-l știa nimeni. Nu gătește și are grijă să-și păstreze mereu feminitatea. ”Eu nu gătesc… Alex gătește, acum mâncăm destul de mult în oraș. El face și cumpărăturile. Mă organizează pe mine”, a spus amuzată Andreea Esca.

„Nu vreau să fiu egală cu bărbatul”

Pe de altă parte, Andreea a mărturisit că nu o interesează să fie egală cu bărbatul și vrea să rămână femeie în adevăratul sens al cuvântului. Dar și-a învățat fiica să fie întotdeauna independentă și să-și câștige banii, pentru a nu fi la mâna cuiva.

”Nu vreau să fiu egală cu bărbatul. Nu vreau să schimb roata de la mașină, nici nu vreau să știu de unde se deschide centrala. (…) Eu am învățat-o pe Alexia să aibă banii ei cât să fie liberă. Mi se pare deranjant să stai la banii cuiva”, a declarat Andreea Esca.

„Mama spunea să cheltuim toți banii ca să nu ne prindă cutremurul cu ei în casă”

În altă ordine de idei, Andreea a vorbit și despre educația financiară primită de la părinți, mărturisind că în familia ei totul a fost la poli opuși.

„Tata este un ardelean foarte cumpătat, organizat, care ne explica cum să punem banii în cinci feluri. Mama este omul care tot timpul îmi spunea: Băi, Andreea, să cheltuim toți banii să nu ne prindă cutremurul cu bani în casă. Probabil că din cauza asta nu am avut niciodată nici un plan, chiar dacă sunt foarte serioasă”, s-a destăinuit Andreea.

Sursă foto: monden, fanatik

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre