Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Marin, rezervată față de a patra căsătorie. Ce spune despre partener

Andreea Marin, rezervată față de a patra căsătorie. Ce spune despre partener
În toate cele trei căsătorii pe care le-a avut, Andreea Marin a  iubit cu toată puterea sufletului său, dar sentimentele i-au fost călcate în picioare. Acesta e motivul pentru care Zâna surprizelor exclude un al patrulea mariaj.

A fost oare prea obsedată de familie și de tot ce înseamnă acest lucru? O întrebare grea, cu un răspuns și mai greu. Andreea Marin nu vrea să mai audă de altă căsătorie.

Andreea Marin, rezervată față de a patra căsătorie. Dezamăgirile în iubire și-au spus cuvântul

Se spune că o femeie nu merită să plătească un preț atât de mare pentru dependența de iubire. Iar Andreea Marin a învățat această lecție, după trei mariaje care i-au adus multă suferință. Drept urmare, acum nu mai vrea să riște ca flacăra să se stingă. Și a ales calea de mijloc. Cel puțin pentru moment, vedeta nu mai vrea să-și lege viața de cineva cu un act. Care, la o anumită vârstă, nu mai are atât de multă importanță.

„Nu e nevoie de un act. Lucrurile se așează de la sine”

”Nu trebuie să depindem de un act ca să fim fericiți. La 46 de ani, nu mai e nevoie de un act pentru asta. Lucrurile se așează de la sine. Nu știu dacă acum Cristi își dorește să ne căsătorim, dar eu așa gândesc acum, i-am și spus”, a declarat Andreea Marin. În plus, Andreea are mare grijă de fetița ei Violeta care, adolescentă fiind, are nevoie mai mult ca oricând de dragostea și sprijinul mamei. Iar cele două se înțeleg de minune, fiind cele mai bune prietene.

”Cu Violeta, la aproape 14 ani, suntem prietene. Vorbim cinstit despre orice, suntem ca două  prietene la șuetă. Am fost sinceră mereu cu ea, încă de când era mică, nu i-am ascuns lucrurile nici măcar pe cele mai neplăcute. Așa a căpătat încredere în mine”, a menționat fosta Zână a surprizelor.

Cine este iubitul Andreei Marin

Conform informațiilor din biografia personală, Adrian Brâncoveanu este consul, iar anterior a fost referent principal în MAE și viceconsul la Damasc. De asemenea, a avut o firmă care a fost închisă în anul 2007. Cât privește averea pe care o deține, potrivit declarației de avere Adrian, care este cel de-al patrulea iubit oficial al Andreei Marin, are două apartamente în București și două mașini.

Fostă Zână a surprizelor s-a măritat prima dată în anul 1995 cu Cristian Gheorghiță, din 1995, iar în 2006 a devenit soția lui Ştefan Bănică Jr. din 2006. Ulterior, aceasta și-a găsit fericirea în brațele fizioterapeutului turc Tuncay Ozturk, cu zece ani mai tânâr decât ea.

Faimoasa actriță de telenovele Thalía și sora sa, Laura Zapata, în conflict de o viață. Ce le-a unit, totuși, recent

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre