Faimoasa actriță de telenovele Thalía și sora sa, Laura Zapata, în conflict de o viață. Ce le-a unit, totuși, recent

Faimoasa actriță de telenovele Thalía și sora sa, Laura Zapata, în conflict de o viață. Ce le-a unit, totuși, recent
Thalía, faimoasa actriță din „Sărmana Maria”, a fost în conflict cu sora sa, Laura Zapata, aproape o viață. Anul acesta însă, se pare că ceva le-a unit în sfârșit.

Thalía este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe și cântărețe, având milioane de fani în întreaga lume. Rolurile din telenovele mexicane au transformat-o într-un adevărat idol, unul dintre atuurile sale fiind și fizicul de invidiat, pe care îl întreține cu atenție mâncând sănătos și practicând sportul. Cu siguranță că publicul ține minte aparițiile faimoasei actrițe din telenovele precum „Sărmana Maria” sau „Marimar”. Ceea ce puțini își aduc aminte însă, este că Thalía are și o soră, care este tot actriță. 

Lauran Zapata, acum în vârstă de 64 de ani, este sora vitregă a Thaliei și a jucat alături de aceasta în „Maria Mercedes”. De origine mexicană, Laura a devenit faimoasă în întreaga lume pentru rolurile negative jucate în telenovele. În lumea telenovelelor, Laura Zapata a devenit cunoscută atât pentru rolurile ei de protagonistă, cât și pentru cele de antagonistă. 

Thalía și sora sa, Laura Zapata, în conflict de o viață. Actrița, acuzată de moartea mamei sale 

Puțini știu însă că cele două surori sunt în conflict de foarte mulți ani. Divergenţele dintre cele două sunt arhicunoscute însă în lumea latină. Practic, Laura Zapata a învinovățit-o pe artista mexicană Thalía pentru moartea prematură a mamei lor, Miranda Sodi. 

Relația dintre ele s-a răcit de la moartea mamei lor, Yolanda Miranda. Cele două surori nu și-au mai vorbit după ce Laura a făcut declarații scandaloase în presă despre sora ei, pe care a numit-o „o ființă umană dezgustătoare și fără suflet” , cearta celor două pornind de la un apartament al bunicii lor. 

Laura Zapata, acuzată că și-a înscenat răpirea

Cu timpul, conflictul dintre cele două s-a accentuat din ce în ce mai mult. Laura și sora sa Ernestina au surprins presa din America Latină după ce în septembrie 2002 acestea au fost răpite și duse într-o locație nespecificată. Știrile despre răpirea lor au apărut în toată America Latină și pe toate posturile de televiziune spaniole din Statele Unite. Din fericire, totul s-a terminat cu bine.

Ulterior, Zapata a fost bănuită că ar fi înscenat răpirea, în încercarea de a obține bani de la cântăreață și de la soțul ei, mogulul Tommy Mottola.

Ce le-a unit pe cele două 

Deși nu-și vorbesc de mulți ani, totuși pe cele două le-a unit recent un scandal, în centrul căruia se află bunica actrițelor și azilul în care aceasta stă. Anul acesta, o zi ce trebuia să fie frumoasă, căci s-a dus la azil să-și serbeze bunica, pe Dona Eva ce împlinește 103 de ani, s-a transformat într-o adevărată dramă! Laura Zapata și-ar fi găsit bunica într-un stadiu teribil, după cum a mărturisit ea pe rețelele de socializare unde a postat și imagini care pot avea un puternic impact emoțional.

Bunica celor două ar fi fost sechestrată în azil și era plină de răni pe corp. Atât Thalía, cât și Laura Zapata, au făcut apeluri pe rețelele de socializare și s-au plâns de situație. Conform unui apropiat, taxa lunară pentru azil ar fi undeva la 5000 de dolari pe lună, iar în spatele căminului ar fi o adevărată mafie. Într-un final, cele două au reușit să-și scoată bunica din oribilul loc, aceasta aflându-se în grija Laurei. Ulterior, Dona Eva a fost spitalizată în luna aprilie a acestui an, pentru a i se trata rănile grave dobândite în azil.

Thalía, impecabilă la aproape 50 de ani 

Thalía arată fenomenal la cei aproape 50 de ani și cu greu i-ai da această vârstă. În prezent, vedeta este căsătorită cu Tommy Mottola și au împreună doi copii. Cu ușurință i-ai putea da 30 de ani. Cum era de așteptat, Thalia a mai trecut și ea pe la medicul estetician, însă nu și-a făcut schimbări majore prin intermediul cărora să își uimească fanii.

Mai mult ca sigur, metabolismul o ajută foarte mult și o putem considera o norocoasă din acest punct de vedere. De asemenea, conștientă de atuurile sale fizice, Thalia nu ezită să se fotografieze sumar îmbrăcată și să îi uimească pe cei care o apreciază cu aparițiile ei. 

Foto: Facebook

Primele imagini cu regina Elisabeta, după înmormântarea prințului Philip. Suverana s-a întors la treabă, mai hotărâtă ca oricând. FOTO

Recomandarile noastre