Angelina Jolie gătește și mănâncă tarantule alături de copiii ei. Are sfaturi pentru cei care vor să înceapă dieta

Angelina Jolie gătește și mănâncă insecte, scorpioni și tarantule alături de copiii ei. Când își văd mama așa curajoasă, aceștia nu au nicio reținere să guste. O serie de imagini cu aceasta mâncând tarantule au fost transmise live. Filmările au avut loc acum câțiva ani, mai precis în 2017, când Angelina Jolie a ajuns în Cambodgia pentru a-și promova noul film „First They Killed My Father”.
Fără multe fasoane, ea a demonstrat cât de familiarizată este cu delicatesele locale, inclusiv arahnidele, scorpionii și greierii. Ea le-a arătat copiilor ei, Maddox (15 ani), Pax (13 ani), Zahara (12 ani), Shiloh (10 ani) și gemenilor Knox și Vivienne (8 ani), cum să pregătească, să gătească și să mănânce aceste creaturi care îngrozesc pe cei mai mulți dintre oameni.
Într-un interviu pentru BBC World News, ea a explicat cum se consumă astfel de ființe pe care occidentalii nu și le-ar dori deloc în farfurie.
„Vezi partea tare, acolo unde sunt dinții? Scoate colții. Cred că întotdeauna insectele au făcut parte din dietă în Cambodgia, dar există și un adevăr legat de supraviețuirea în timpul războiului. Desigur, când oamenii erau înfometați, reușeau să supraviețuiască mâncând lucruri de genul ăsta, și chiar au făcut-o”, a punctat vedeta. Imagini cu ea și copiii savurând insecte și păianjeni au fost „scoase de la naftalină” de fiica Vivian a vedetei.
Angelina Jolie a gustat pentru prima dată insecte și arahnide când l-a adoptat pe Maddox. Băiatul a fost adoptat chiar din Cambodgia, fiind doar un bebeluș atunci. La ani distanță, vedeta de la Hollywood are sfaturi practice pentru cei care vor să încerce aceste „delicatese”.
„Le-am mâncat prima dată când am ajuns în țară. Greierii, începi cu greieri. Greieri și o bere, și apoi, treptat, ajungi la tarantule”, a dezvăluit Angelina Jolie.
Ea a mărturisit că a prins gustul lor. Acum deja are preferințe. În materialul BBC filmat în urmă cu opt ani, vedeta recunoaște că preferă să mănânce tarantule în loc de scorpioni, deoarece au „un gust bun” și sunt mai ușor de mestecat.
„Tarantula are un gust chiar foarte bun. E greu să mesteci scorpionul”, a punctat aceasta. Ea știe și cum se gătesc aceste specialități, de regulă simplu, trase la tigaie.
Copiii ei – pe care îi are cu fostul soț Brad Pitt – nu împărtășesc aceeași părere referitor la gustul insectelor pe care l-au comparat cu cel de „chipsuri fără gust”.
„Au gust de chipsuri uscate. Da, ca niște chipsuri fără gust”, a spus Knox.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook