Simona Ionescu / Redactor Șef

Anunțul lui Salman Khan: „Venim în România în curând”. Fotografia care nu lasă loc de dubii

Anunțul lui Salman Khan: „Venim în România în curând”. Fotografia care nu lasă loc de dubii
Iulia Vântur şi Salman Khan au apărut în premieră împreună în cadrul emisiunii „La Măruță” care rulează la Pro TV. Azi a avut loc prima ediție după vacanță, iar cunoscutul prezentator a știut cum să își facă audiență.

Cei doi au intervenit, prin video-call și au răspuns la întrebările prezentatorului. Mai mult,  celebrul actor de la Bollywood se pregătește să vină în România. Emoțiile au fost maxime, pentru amândoi.

Cunoscutul actor de la Bollywood a răspuns la întrebările alese de prezentatorul Cătălin Măruță și a dezvăluit când vine în România împreună cu iubita sa. Iulia Vântur a fost vizibil emoționată de apariția partenerului ei de viață pe micile ecrane din țara noastră.

“Bună, Salman! Ce faci?”, a spus prezentatorul de la Pro TV.

“Bine, mulțumesc”, a răspuns celebrul actor de la Bollywood.

“Când veniți în România?”, a mai întrebat Cătălin Măruță.

“În curând”, a zis Salman Khan. Actorul nu a dezvăluit însă data precisă.  El a mai fost în România în urmă cu șase ani.

Salman Khan a trebuit să fie convins să vorbească la Pro TV

Iulia Vântur trăiește de câteva luni în izolare în India, pentru că, în această țară, criza COVID-19 face ravagii. Intervenția lui Salman Khan a fost una spontană. Nu era planificată și apariția lui la televizor.


Wow! Extravaganță cu cinci zero-uri între Dorian Popa șI Babs

Cele mai așteptate filme au făcut publice trailerele. Se anunță super acțiune


În timp ce Iulia Vântur era în direct, în discuții cu Măruță, iubitul ei a intrat în cameră. Îndrăgitul prezentator l-a rugat pe celebrul actor să intre în cadru și să stea de vorbă. Nu a fost chiar ușor de convins, dar până la urmă a acceptat invitația și s-a așezat pe canapeaua aflată în spatele iubitei sale.

În vârstă de 40 de ani, Iulia Vântur și Salman Khan, care are 54 de ani, formează un cuplu solid de aproape un deceniu, deși vedeta noastră a negat la început, apoi a fost evazivă. După ce a pornit această poveste de dragoste, românca a început să se axeze mai mult pe cariera muzicală.

În prezent vedeta urmează cursuri la distanță la o universitate cunoscută din New York. Iulia Vântur spune că acest lucru a făcut-o să descopere noi oameni și noi mentalități. Abia așteaptă să vadă ce surprize va mai avea în acest capitol din viața sa.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre