Simona Ionescu / Redactor Șef

Apariție surpriză la Săptămâna Modei din Paris. Cu cine a defilat Kate Moss

Apariție surpriză la Săptămâna Modei din Paris. Cu cine a defilat Kate Moss
Săptămâna Modei din Paris a venit cu o apariție surpriză. Kate Moss a defilat pe podium, dar nu a fost singură.

Săptămâna Modei din Paris a adus și o surpriză pentru fanii de gen. Celebrul model Kate Moss fost unul dintre modelele care a defilat. Însă aceasta nu a fost singură pe pasarelă. Defilarea a făcut parte din show-ul de modă Fendi. Celebrități ca Bella Hadid, Cara Delevigne, Christy Turlington, Naomi Campbell și Demi Moore au prezentat și ele creații celebre ale casei de modă. Apariție surpriză la Săptămâna Modei

Apariție surpriză la Săptămâna Modei

Pe podiumul de defilare, Demi Moore a apărut într-o bluză neagră de satin, care îi evidenția decolteul, completată cu un tiv peplum. Deși a împlinit recent 47 de ani, Kate Moss arată mai bine ca oricând. Aceasta a demonstrat că poate încă să atragă toate privirile, ca orice fotomodel care se respectă. Mai mult decât atât, Kate Moss nici măcar nu și-a ascuns vârsta sau kilogramele în plus.

Apariție surpriză la Săptămâna Modei. Kate Moss a defilat cu fiica ei de 18 ani 

Apariție surpriză la Săptămâna Modei

Surpriza în cadrul show-ului a fost Lila, fiica de 18 ani a lui Kate Moss. Aceasta a defilat alături de mama ei și amândouă au arătat superb. Lila Moss, în vârstă de 18 ani, a apărut pe podium într-o creație transparentă, purtând un body nude pe sub. După ce și-a făcut simțită prezența, a urmat Kate Moss, ce a fost îmbrăcată într-o rochie din satin.

Creatorul spectacolului a fost Kim Jones. ”Importanța familiei, atât reală, cât și aleasă, este sărbătorită prin echipa de modele ce prezintă colecția, fiecare locuind în vitrine de sticlă transformate în camere. Fendi reprezintă calitatea artizanală, fiind vorba despre familie.”, a declarat Jones. Nu este prima oară când Lila este văzută pe podium. Acum câteva luni, ea deschidea show-ul Miu Miu pentru colecția de primăvară/vară 2021 la Paris Fashion Week, demonstrând că a primit multe lecții de la mama sa și este gata să cucerească lumea modelling-ului.

Foto: Facebook

Trucuri de coafat părul, a la Chanel. Cum ne aranjăm părul în pandemie

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre