Simona Ionescu / Redactor Șef

Arnold Schwarznegger a ținut secret acest lucru timp de 14 de ani. Cum a ieșit totul la iveală

Arnold Schwarznegger a ținut secret acest lucru timp de 14 de ani. Cum a ieșit totul la iveală
Nu e un secret pentru nimeni faptul că actorul culturist Arnold Schwarznegger este tatăl a cinci copii. Însă unul dintre ei a fost ținut secret timp de 14 de ani.

La 12 ani distanță de la aflarea adevărului, Arnold Schwarznegger detaliază cum i-a mărturisit fostei sale soții că, la scurt timp după ce l-au conceput pe al patrulea lor copil, el a mai făcut unul cu menajera. Se întâmpla în anul 2011, cei doi soți, care aveau deja 25 de ani de căsnicie, făceau consiliere de cuplu pentru că relația nu mai mergea prea bine. Arnold Schwarzenegger i-a spus soției sale, Maria Shriver, adevărul despre aventura lui cu menajera familiei, Mildred Baena în timpul unei ședințe de consiliere matrimonială din 2011.

În documentarul „Arnold” al actorului în vârstă de 75 de ani, lansat săptămâna trecută, acesta își amintește cum consilierul lor i-a pus o întrebare „foarte specifică” la cererea soției sale de atunci. „Vrea să știe dacă ești tatăl lui Joseph”, a întrebat consilierul, referindu-se la fiul menajerei lor, care s-a născut în 1997. „Am crezut că mi s-a oprit inima, a recunoscut fostul guvernator în serialul Netflix. Și apoi am spus adevărul”.

Copilul ținut „la secret” 14 ani

Când Schwarzenegger a răspuns: „Da, Maria. Joseph este fiul meu”, jurnalista, acum în vârstă de 67 de ani, „a fost, evident, zdrobită de asta”. Vedeta de la Hollywood a continuat să explice că, după aventura sa din 1996, nu a crezut inițial că este tatăl lui Joseph, deoarece Mildred era căsătorită cu Rogelio Baena la acea vreme.

„La început chiar nu am știut, a explicat Schwarzenegger, care îi are, împreună cu Maria Shriver pe Katherine, 33 de ani, Christina, 31 de ani, Patrick, 29 de ani, și Christopher, 25 de ani. Dar cu cât creștea mai mult, cu atât îmi era mai clar. Apoi a fost doar o chestiune de: Cum poți să păstrezi asta în liniște?”.

Arnold și ultimul său fiu, Joseph, au o relație foarte apropiată

Când Schwarzenegger a recunoscut paternitatea copilului menajerei, în 2011, el și Shriver s-au despărțit după mai bine de două decenii de căsnicie.

„Divorțul a fost foarte, foarte dificil la început, a declarat luna trecută vedeta de cinema pentru Hollywood Reporter. În cele din urmă, mergi mai departe. … Ea și cu mine suntem foarte buni prieteni și foarte apropiați și suntem foarte mândri de modul în care ne-am crescut copiii”.

Frații legitimi nu vor să audă de celălalt copil

Schwarzenegger a glumit în luna mai că el și Shriver, al căror divorț s-a finalizat în 2021, ar trebui să primească un premiu Oscar pentru că au făcut „totul împreună” și au oferit celor patru copii ai lor „cel mai mic impact” după despărțire. În ceea ce o privește pe Shriver, ea i-a explicat lui Hoda Kotb în februarie cum a reevaluat „fiecare aspect” al vieții sale după ce a ieșit la iveală faptul că a fost înșelată în timp ce era însărcinată cu al patrulea copil al cuplului.

„M-am întrebat, care a fost rolul meu. Ce aș putea face mai bine? Ce făcusem care m-a pus în acel loc, a împărtășit ea în cadrul podcastului Making Space. Am făcut tot ceea ce era disponibil pe care l-am putut găsi pentru mine”. În timp ce Joseph Baena nu vrea să folosească numele tatălui său natural și are o carieră în imobiliare, fiind, ca și tatăl său, pasionat de sport și actorie, ceilalți frați ai săi nu vor să audă de el. Copiii legitimi ai lui Arnold, Katherine, Christina, Patrick și Christopher nu au o relație cu Joseph.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre