Simona Ionescu / Redactor Șef

Atenție la sfatul stewardesei: ce nu trebuie să vă lipsească din bagaj, niciodată, atunci când călătoriți

Atenție la sfatul stewardesei: ce nu trebuie să vă lipsească din bagaj, niciodată, atunci când călătoriți
Mai ales vara, călătoriile sunt la ordinea zilei. Lumea ia de cele mai multe ori avionul, pentru a pleca în vacanțe sau excursii.

O însoțitoare de zbor le cere călătorilor cu avionul să aibă în vedere să îl ia mereu cu ei. Le va face călătoria mai ușoară și mai plăcută. Iată câteva sfaturi de la însoțitoarea de zbor Caroline. Ea atrage atenția asupra zborurilor de legătură.  „Sfatul numărul unu, dacă rezervați un zbor de legătură, asigurați-vă că aveți cel puțin două ore între zboruri.

Multe dintre aceste site-uri web ale unor terțe părți vă vor permite să rezervați înclusiv la distanță de 30 de minute între zboruri. Nu este suficient timp. Chiar și o oră în aceste zile nu este suficient timp. Acordați-vă două ore între zborurile de legătură”, a explicat aceasta pentru express.co.uk.

Alegeți zboruri  cât mai devreme

De asemenea, ea i-a sfătuit pe călători să rezerve zboruri cât mai devreme posibil în timpul zilei. „Cu cât mai devreme, cu atât mai bine, a spus ea. Știu că nu vrei să te trezești la 3 dimineața pentru a prinde un zbor de la 5 dimineața, dar îți promit că, cu cât rezervi un zbor mai devreme, cu atât zborul tău este mai devreme, cu atât totul va merge mai ușor”.

Nu aveți voie să călătoriți fără acest lucru la voi

Însoțitoarea de zbor din Florida își împărtășește cunoștințele de călătorii pe contul ei de TikTok, unde are aproape 83.000 de urmăritori. Ea scrie pe blogul Blonde Voyage, unde își postează sfaturile de călătorie. Tânăra atrage atenția asupra unui articol pe care ar trebui să-l împacheteze oricine, întotdeauna, pentru zbor. Indiferent de anotimp, starea vremii sau destinație.

„Este simplu, dar nu vă pot spune de câte ori pe zi mi se cere o pătură de către cineva care poartă pantaloni scurți și un crop top în avion. Întotdeauna, întotdeauna, aduceți întotdeauna un hanorac în avion, la aeroport. În aeroportul și în avion poate fi uneori rece”, a spus aceasta.

„Când călătoriți, îmbrăcați-vă pentru avion, nu pentru destinație!”

„Chiar dacă mergi într-un loc tropical și nu vei avea nevoie de el, adu-l în avion, îmbracă-te călduros. Multe companii aeriene nu au pături, așa că nu te baza pe asta! De aceea spun să te îmbraci bine”, a adăugat stewardesa.Ea a precizat că îmbrăcarea în straturi este cea mai eficientă modalitate de a te asigura că te simți mereu confortabil – cel puțin din punct de vedere termic, pe durata zborului.

@xoblondevoyage This is simple but i cant tell you how many times a day i get asked for a blanket by someone wearing shorts and a crop top on the plane😅 #airportattire #airportoutfits #traveltips #flightattendant ♬ Feel No Ways – Drake

Lista obiectelor care trebuie să fie în bagaj atunci când călătoriți

Pașaport

Card bancar

Poșeta sau portofel

Telefon

Baterie externă

Sticlă de apă

Dezinfectant

Șervețele

Loțiune de mâini

Gustări

O pernă de călătorie

Căști

Balsam de buze

Deodorant

Sursa foto: Pixabay

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre