Simona Ionescu / Redactor Șef

Au fost proteste când s-a filmat seria „Îngerii lui Charlie”. Adevărul s-a aflat abia acum

Au fost proteste când s-a filmat seria „Îngerii lui Charlie”. Adevărul s-a aflat abia acum
Una din vedetele producției „Îngerii lui Charlie”, Cheryl Ladd, a protestat împotriva deciziei producatorilor de a purta bikini minusculi în producțiile acelor vremuri. Adevărul iese la iveală abia acum. Ajunsă la vârsta unei bunicuțe, Cheryl Ladd a spus pe șleau ce a deranjat-o.

Vedeta, acum în vârstă de 69 de ani, a jucat în seria de succes „Îngerii lui Chralie” din perioada 1977 – 1981, în  care eroinele îmbracate foarte sumar salvau omenirea, aparitii care dădeau frâu liber imaginației spectatorilor. Ladd a vorbit recent cu Yahoo Entertainment și și-a amintit cum a protestat împotriva felului în care producătorii stabileau felul în care trebuia să apară îmbrăcate protagonistele în timpul filmărilor.

„Am avut o discuție lungă cu producătorul executiv Aaron Spelling într-o zi despre purtarea bikinilor tot timpul”, a spus ea.  „Și am spus: „ Sunt mama cuiva, chiar nu este necesar să apar așa tot timpul”. Actrița și-a amintit că producătorul a acceptat să schimbe unele scene, dar nu după mult timp acest aspect a fost din nou abandonat.

„Am primit cea mai sumară lenjerie pe care au putut să o găseasca producatorii la acea vreme și am fost șocată”, a declarat Ladd. Regizorul producției a fost și el de acord: „Sigur că nu poți purta asta”, a spus. Eu am spus, „Aaron mă vrea în bikini. Acesta este cel pe care îl port. Îmi asum toată responsabilitatea pentru asta”. În cele din urmă, protestul lui Ladd a avut succes, iar rezultatul a fost că episodul a fost   editat pentru a dezvălui mai puțină piele.

„Îngerii lui Charlie” a schimbat mentalități

Cheryl Ladd, starul din „Îngerii lui Charlie”, spune că a traversat o perioadă „întunecată” în timpul seriei. „Aveam nevoie de ajutor”, arată vedeta. „Am primit mesajul și nu se va mai întâmpla”, și-a amintit vedeta că i-a spus Spelling.

Privind în urmă, actrița constată că „Îngerii lui Charlie” a schimbat mentalități dar și prejudecăți, fiind, totodată și un pas înainte pentru locul femeilor în producțiile de televiziune.

„Nu încercăm să fim bărbați”, a declarat ea. „Eram doar niște prăjiturele apetisante care lucram împreună, purtam haine grozave și încercam sa arătăm foarte bine. Nimic în neregulă cu asta”.

În zilele noastre, Ladd  este încă activă și caută roluri ușor diferite – unele care să reflecte vârsta ei. „Cred că standardul pentru femei este mult, mult mai dur”, a concluzionat actrița.  „Dar au aparut ridurile… și dacă n-aș avea nimic pe față care să arate că am îmbătrânit puțin, ar părea ciudat să vreau să lucrez și să nu joc femei de vârsta mea”.

Sursa foto: Instagram

Billie Eilish, îmbrăcată ca pe gârlă. Incredibila vestimentație ar putea deveni un trend?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre