Simona Ionescu / Redactor Șef

Au vrut să o bată pe „Bombardiera blondă”, dar femeia știa să boxeze. „Curgea sânge peste tot” 

Au vrut să o bată pe „Bombardiera blondă”, dar femeia știa să boxeze. „Curgea sânge peste tot” 
În vârstă de 35 de ani, Ebanie Bridges, este actuala deținătoare a titlului mondial la box, versiunea IBF. Australianca este supranumită „Bombardiera blondă”.

Australianca Ebanie Bridges este celebră în istoria bătăilor în ring. Ea are în arsenal o lovitură foarte puternică și un palmares de invidiat. Tânăra are un record profesionist de 8 victorii și o înfrângere. Cel mai recent a luptat cu Maria Cecilia Roman în Leeds, Marea Britanie, iar „Bombardiera blondă” a câștigat lupta din martie prin decizie unanimă.

Episod sângeros cu altă fată, în bar: „I-am despicat gura…”

Recent, în timpul unui interviu acordat unui jurnalist, sportiva a povestit un episod înfiorător. Când se afla într-un bar a fost implicată într-o altercație fizică, pornită de la o situație banală. Australianca i-a cerut unei fete să nu îi mai invadeze spațiul personal, iar aceasta a sărit la bătaie, neștiind cu cine are de-a face. „Am avut o dată o bătaie într-un bar. Era un grup de cinci fete. I-am spus uneia ‘poți să te muți puțin? Continui să mă atingi când vorbești’.

Au intervenit toate: ‘Oh, te atingem?’. Și au început să mă înjure. Eu nu sunt genul care să pornească o bătaie, nu mă enervez ușor. Prietena mea a început să se enerveze. Contrele au continuat, așa că mi-am dat ceasul jos.

Nici nu știu cum s-a ajuns aici, dar stăteam jos și simțeam că sunt lovită foarte puternic. Nu puteam face nimic, pentru că îmi protejam fața cu o mână. Am simțit că mă mușcă, așa că mi-am băgat degetele în gura ei. I-am despicat-o pur și simplu, curgea sânge peste tot, a fost o nebunie. M-am ridicat și aveam urme de dinți pe mână. Apoi am plecat din club.

A fost o nebunie, țin minte că am mers la restaurant și aveam părul vraiște și eram plină de sânge pe mâini”, a povestit Ebanie Bridges, citată de Daily Mail.

Puglista blondă are o pisică rusească

Una din ultimele apariții ale „Bombardierei blonde” s-a viralizat pe rețelele sociale. Pugilista a acordat un interviu, în cadrul căruia a vorbit despre pisica sa. Răspunsul lui Ebanie Bridges a lăsat-o fără replică pe cea care i-a pus întrebarea.

„Numele pisicii mele este Gracie. E grozavă, știe să facă o mulțime de trucuri. E rasa Albastru de Rusia, face tot felul de nebunii. E foarte deșteaptă! La comandă, stă culcată, bate palma sau sare. Are aproape cinci luni. E incredibilă”, a spus Ebanie Bridges. Reporterul a izbucnit în râs pentru că în limba engleză unele cuvinte folosite de Bridges pot avea și o altă conotație, însă jucătoarea de box nu a înțeles inițial.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre