Simona Ionescu / Redactor Șef

Aviz artiștilor de pretutindeni! Toți ar putea să ia exemplu de la Ed Sheeran. Iată reacția fanilor!

Aviz artiștilor de pretutindeni! Toți ar putea să ia exemplu de la Ed Sheeran. Iată reacția fanilor!
Pasagerii unui zbor Virgin Australia de la Ballina la Sydney au fost surprinși să-l vadă pe superstarul Ed Sheeran călătorind la clasa economică, alături de ei, săptămâna trecută. Deși și-ar permite avioane private sau condiții de lux, artistul a decis să se amestece în mulțime.

Cântărețul în vârstă de 32 de ani, care se află în Australia pentru turneul său, a călătorit cât se poate de discret. Acesta a concertat în weekend la Accor Stadium, evenimentul fiind cu toate locurile epuizate. Fanii l-au lăudat pe Ed Sheeran pentru că este „umil” și „cu picioarele pe pământ”, zburând cu o cursă comercială în loc să ia avionul privat, așa cum fac majoritatea trupelor internaționale.

„Este doar un tip cu picioarele pe pământ”, a comentat o persoană pe Instagram. „Lucrul cel mai frumos este că a luat un zbor comercial și nu un avion privat. Destul de umil”, a adăugat altul. „Cred că trebuie să normalizăm acest lucru și să acceptăm celebritățile care folosesc zboruri comerciale la fel ca noi. În acest fel ne putem ajuta mediul”, a mai spus un alt fan, arată Daily Mail.

Zi relaxată de plajă pentru întreaga familie

Ed Sheeran tocmai a terminat trei spectacole în Brisbane și va susține două concerte la Sydney în weekend, înainte de a se îndrepta spre Melbourne și Adelaide (Australia).

Duminică, el a fost fotografiat bucurându-se de o zi însorită de plajă, în Byron Bay, alături de soția sa, Cherry Seaborn, în vârstă de 30 de ani, și cei doi copii ai lor, Lyra Antarctica, în vârstă de doi ani, și Jupiter, în vârstă de nouă luni. Ed a apărut îmbrăcat lejer în pantaloni scurți de un albastru strălucitor și o bluză verde cu mâneci lungi. El a fost surprins făcând o baie rapidă în ocean pentru a se răcori.

Cum a ajuns fiica lui Ed Sheeran să poartă un nume unic

În noiembrie 2021, Ed Sheeran a dezvăluit că a deveni tatăl fiicei sale, Lyra, a fost o „binecuvântare” și un „miracol”. El și soția sa s-au chinuit destul de mult să aibă primul lor copil. Muzicianul a vorbit despre modul în care cuplul a mers inclusiv la un doctor specialist, pentru a verifica că totul este în regulă cu ei, după  au încercat, fără succes, timp îndelungat, să aibă un copil. Lyra a fost concepută în mod natural în timpul vacanței în Antarctica a celor doi, în 2019, ceea ce i-a inspirat al doilea prenume al fetiței.

„Am încercat o vreme să avem un copil și am început să mergem la doctori și să ne dăm seama ce se întâmplă. Am crezut că a fost un miracol, așa că de aceea am spus, ar trebui să avem asta în nume”, a dezvăluit artistul. Ed Sheeran și Cherry Seaborn sunt iubiți încă din copilărie, cei doi crescând în același oraș. Ei și-au reaprins dragostea în 2014 și s-au căsătorit în cadrul unei mici ceremonii, cinci ani mai târziu.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre