Simona Ionescu / Redactor Șef

Avocatul Anamariei Prodan face lumină în procesul privind pensia alimentară. Reghecampf va plăti cu vârf și îndesat

Avocatul Anamariei Prodan face lumină în procesul privind pensia alimentară. Reghecampf va plăti cu vârf și îndesat
După un an de chin, pare că se așează lucrurile și în viața Anamariei Prodan. Avocatul Anamariei Prodan lămurește tot ce nu s-a știut până acum.

Se aliniază astrele. Pe 6 decembrie, judecătorii i-au respins lui Reghecampf contestația la executarea silită cerută de fosta soție. Situația Anamariei Prodan se va schimba radical.

Avocatul Anamariei Prodan face lumină în procesul privind pensia alimentară. Reghecampf va plăti cu vârf și îndesat

Într-un interviu pentru Fanatik, Barna Bolonyi, avocatul impresarei Anamaria Prodan, a povestit despre ultimele noutăți din viața impresarei. Laurențiu Reghecampf nu va scăpa de pensia alimentară pe care va trebui să i-o plătească lui Bebeto.

”Este o altă sumă stabilită prin sentința de divorț, 25% din tot ce câștigă dânsul”

”Dânsul (Laurențiu Reghecampf, n. red.) a contestat executarea silită, dar instanța a spus că executarea a fost una corectă. În mare parte, executarea a fost făcută deja, în parte benevol. El e, acum, executat parțial. A făcut niște plăți și restul va fi executat silit conform sentinței legale.

Mai are de dat bani acum. El a avut, inițial, o ordonanță. Pe baza ordonanței respective a fost stabilită o anumită sumă. Ordonanța respectivă a rămas însă fără obiect în momentul în care s-a pronunțat divorțul. Este o altă sumă stabilită prin sentința de divorț, 25% din tot ce câștigă dânsul”, a explicat avocatul Barna Bolonyi.

Va fi deschis un nou dosar de executare silită

Apărătorul Anamariei Prodan susține că, mai mult ca posibil, se va deschide un nou dosar de executare silită. Iar executorul judecătoresc va spune, clar și concis, care sunt sumele pe care Reghecampf va trebui să le scoată din buzunar. ”Nu știm încă, exact, care este suma pe care o datorează. El are un contract (ca antrenor, n. red.), da are și alte venituri. Va urma, probabil, un nou dosar de executare pentru a se stabili suma pe care o datorează.

Totul depinde de veniturile domnului Reghecampf, toate veniturile. Aici nu intră poate primele, e în funcție de ce zice sentința de divorț, pentru că încă nu s-a redactat în totalitate există doar un extras de sentință, partea de dispoziție.

„Până acum a plătit cam 12.000 de euro”

Până acum, cred că a plătit cam 12.000 de euro. El a făcut niște plăți, a solicitat ca acele plăți să se socotească ca sume pentru școala copilului. Aceste plăți se vor scădea din suma totală. Trebuie să precizăm că în sentința de divorț s-a stabilit că trebuie să plătească aceste sume de la început, de când a părăsit domiciliul, nu din data pronunțării oficiale a divorțului. Ceea ce a plătit, repet, se va scădea din suma totală pentru care va fi executat silit după stabilirea exactă a cuantumului”, a mai spus avocatul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre