Simona Ionescu / Redactor Șef

Beyonce nu se uită la bani atunci când vine vorba de fericirea soțului ei. Care e ultimul cadou oferit

Beyonce nu se uită la bani atunci când vine vorba de fericirea soțului ei. Care e ultimul cadou oferit
Pentru ca partenerul de viață, Jay- Z să se simtă ca în al nouălea cer, Beyonce ar face orice e omenește posibil.

Beyonce și Jay-Z își fac tot felul de cadouri, care de care mai somptuoase. Ce a făcut artista de data asta depășește orice imaginație.

Beyonce nu se uită la bani atunci când vine vorba de fericirea soțului ei. Care e ultimul cadou oferit

40 de milioane de dolari. Atât valorează acum avionul pe care Beyonce i l-a cumpărat soțului său în urmă cu câțiva ani, chiar de ziua tatălui, apoi acesta fost refăcut. În acest moment are două dormitoare și o bucătărie de lux și arată ca în reviste.

În centrul avionului se află și un loc de joacă pentru copii

Pe de altă parte, aeronava Bombardier Challenger 850 dispune și de un loc de joacă unde cei trei copii se pot distra în voie. Dar și un sistem de sonorizare, care a costat nu mai puțin de 2 milioane de dolari. De-a lungul timpului cei doi și-au făcut multe daruri unul altuia, dar nimeni nu s-ar fi gândit vreodată la un cadou care să coste atât de mult.

Beyonce a primit de la Jay-z o insulă privată

Ce-i drept, nici Jay-Z nu a rămas vreodată restant la capitolul cadouri, iar cel mai scump lucru pe care i l-a dăruit frumoasei soții, de ziua ei, a fost o insulă privată. Pentru care a plătit 20 milioane de dolari. Insula este situată în Florida Keys și are o suprafață de aproximativ 12,5 hectare.

Jay-Z i-a pus coarne soției?

Dacă acum în relația celor doi curge doar lapte și miere, nu întotdeauna a fost așa. În 2014 au apărut primele zvonuri că bărbatul i-ar fi pus coarne vedetei. Mai mult decât atât, a ieșit la iveală atunci și un clip în care sora cântăreței, Solange, l-a lovit pe rapper într-un lift. Iată că indiferent prin ce probleme au trecut, Beyonce și Jay-z au reușit să treacă peste toate necazurile și sunt acum o familie mai fericită ca niciodată.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre