Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu, cu lacrimi în ochi. „Sunt copleșită de emoții acum”. Și-a arătat și burtica

Bianca Drăgușanu, cu lacrimi în ochi. „Sunt copleșită de emoții acum”. Și-a arătat și burtica
Aflată în Dubai, în drum spre „pomul lăudat” după cum spune, Bianca Drăgușanu a ținut să facă o transmisie pentru fanii ei, una emoțională.

Cu lacrimi în ochi pentru că, spune ea, e într-o perioadă „mai sensibilă”, Bianca Drăgușanu își arată burtica. Despre ea tocmai a apărut știrea că ar fi însărcinată cu actualul iubit, Gabi Bădălău. Încă nu se vede nicio schimbare în trupul perfect al Biancăi, dar, dacă informațiile sunt reale, atunci sarcina este într-o fază incipientă, iar formele vor apărea pe parcurs. Surse invocate de unii jurnaliști au spus că blonda este însărcinată în două luni.


Bianca Drăgușanu s-a filmat în mașină în timp ce vapează. Ea este imagine pentru un anume brand de țigări electronice cu lichid, și nu ratează ocazia să-l promoveze. Vedeta povestește că e pentru prima dată în Dubai însoțită de fiica ei, ceea ce o bucură nespus, pentru că micuța, fiica ei și a lui Victor Slav, se bucură de soare și de toate distracțiile de care are parte acolo.

„Am avut niște zile pline de emoții și de fericire pentru că sunt cu fiica mea, pentru prima oară în Dubai, dar să pot retrăi experiența asta pentru prima oară, și bucuria copilului meu, e imensă. Sunt copleșită de emoții acum, pentru că… Trec printr-o stare prin care pot să spun că sunt mai sensibilă. Deși eu sunt insensibilă, mai miserupistă…”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu își cumpără locuință în Dubai

Emoțiile Biancăi sunt și mai mari pentru că, spune ea, s-a dus în Dubai nu doar în vacanță, ci cu un scop anume. Bianca își cumpără o locuință. De bani  nu se pune problema, așa cum a explicat în repetate rânduri, câștigă suficient de bine încât să se poată răsfăța cu un trai de lux. Încă de anul trecut, vedeta mărturisea că o tentează gândul de a se muta în Dubai.

Iar acum pare să fie dispusă să facă și pasul. Ea povestește că a văzut casa doar în fotografii, dar că e optimistă. „Se spune că la pomul lăudat să nu te duci cu sacul. Nu mi-am luat sacul, am luat numai o gentuță și mă duc la pomul lăudat”, a completat Bianca Drăgușanu, arătându-și ultima poșetă Hermes, de culoare albă.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre