Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu face noi mărturisiri despre fostul iubit. Ce trebuie să îi înapoieze Alex Bodi

Bianca Drăgușanu face noi mărturisiri despre fostul iubit. Ce trebuie să îi înapoieze Alex Bodi
Bianca Drăgușanu face mărturisiri despre fostul ei iubit, Alex Bodi. Se pare că vedeta a fost agresată de numeroase ori, pe tot parcursul relației lor. Afaceristul are acum datorii la blondină, morale dar și bănești.

Bianca Drăgușanu a vorbit recent cu unul dintre prietenii lui Alex Bodi, omul lui de încredere cu care ține legătura din închisoare. Blondina i-a spus acestuia să-i transmită mai departe afaceristului să-i înapoieze banii pe care îi datorează.

„Spune-i să îmi dea banii înapoi. În ziua în care m-a bătut mi-a luat banii cu forța. Eu pentru 200 de milioane muncesc de mă doare capul. Am zile în care mănânc în mașină”, i-a spus Bianca Drăgușanu acestuia.

Alex Bodi, orbit de gelozie

Alex Bodi a sunat-o zilele acestea pe Bianca Drăgușanu din închisoare și i-a reproșat că s-a combinat cu milionarul turc și că nu este alături de el în această perioadă, deși ardeleanul este într-o relație cu Daria Radionova la ora actuală.

„Transmite-i prietenului tău că nu trebuie să mă găsească el, eu când ies, o să mă duc eu la el. Ca ultima dată. Vorbeşte ca p… alea. E o p…., nu gangster. Hai, scuză-mă că îţi zic. Dacă tu eşti femeia care trebuia să fie, erai altfel. Dacă tu ai ceva cu băiatul ăsta sau vrei să mă distrugi, aşa cum zice lumea, sănătate! Sau că tu te foloseşti să-l pui pe el să mă războiesc cu el, poţi să faci lucrul ăsta că eu oricum o să îmi rezolv chestiile cu el, fără să fii implicată tu la mijloc. Tu te-ai combinat cu … ăsta ca să îmi faci mie în ciudă sau ce? Nu-ţi cer ţie explicaţii, tu prinţesă, ascultă-mă o secundă. Eu ţi-am zis ţie nişte chestii”, i-a spus Alex Bodi Biancăi Drăgușanu. 

Ionuț Belei a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit câștigătorul Chefi la Cuțite 2020

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre