Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, în competiție pentru nuntă. Gabi Bădălău a cedat

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, în competiție pentru nuntă. Gabi Bădălău a cedat
Bianca Drăgușanu trăiește o perioadă plină de iubire și asumare, alături de Gabi bădălpu, bărbat care îi e alături deja de câțiva ani. Practic, fanii așteaptă ca fericitul cuplu să anunțe nunta, iar aceasta să se țină în fastuosul domeniu de evenimente din Bolintin, deținut de familia Bădălău.

Cu ochii pe viața fostei sale neveste, Alex Bodi s-a apucat să facă și el planuri de însurătoare. A avut și el suișuri și coborâșuri cu actuala iubită, dar acum pare că toate s-au liniștit, așa că se gândește să întemeieze o familie și, de  ce nu, să devină tata din nou, Alex Bodi are deja două fiice, din relațiile anterioare. Cea mare trăiește cu mama sa în Spania, cealaltă e în București.

Fosta soție a lui Alex Bodi, Bianca Drăgușanu și actualul iubit, Gabi Bădălău par a face planuri de nuntă

După o despărțire care a durat câteva luni, urmată de o împăcare plină de romantism, Alex Bodi are planuri mărețe alături de Ema Uta. Deja și-a exprimat public dragostea pe care o simte pentru ea și vrea să o ia de nevastă. Aceasta ar fi a patra căsătorie.

Câți copii vrea Bodi să-i facă Emei Uta

„Important că ne am rezolvat toate problemele. Că suntem cât se poate de bine. Da, va urma și o căsătorie. Îmi doresc asta”, a declarat Alex Bodi. Controversatul om de afaceri a dezvăluit și faptul că își dorește mai mulți copii. „Încă nu am întrebat-o pe cea mică dacă mai vrea un frățior sau o surioară. Dar eu da, îmi mai doresc”, a mai spus fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Alex Bodi are deja două fiice, dar vrea măcar un copil și cu Ema

Ema Uta s-a supărat pe Alex Bodi la începutuil anului, și nu l-a iertat timp îndelungat. Pe 8 martie însă, a lăsat garda jos și a acceptat invitația iubitului său de a sărbători împreună Ziua Femeii. După aceea s-au împăcat și au redeveni un cuplu admirat de lumea mondenă.

Cea mai mare declarație de amor

Amintim și că în timpul perioadei cât au fost despărțiți, Alex Bodi a realizat cât d emult o iubește pe Ema Uta, și i-a făcut o declarație de iubire impresionantă. Pe Ain Dubai, cea mai mare roată din lume, a apărut un mesaj special: „from Alex to Ema – I love you”, care a putut fi admirat de întregul oraș.

După împăcare, Ema și Bodi au plecat într-o vacanță exotică

După împăcare, Alex și Ema au continuat să facă ceea ce le place mai mult, și anume să cătptorească în locuri exotice. După o vizită la Disneyland împreună cu cele două fiice ale lui Bodi, care, ambele, o îndrăgesc pe Ema Uta, a urmat o escapadă romantică în Maldive.

După ce și-a dus fetițele la Disneyland, Bodi a dus-o pe Ema în Maldive

În perioada următoare nu vor pleca niciune în vacanță, pentru că Ema e ocupată în țară. Ema Uta e make-up, artista vedetelor și unul din cei mai căutați traineri în domeniu.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre