Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, prima întâlnire cu copiii de mână

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, prima întâlnire cu copiii de mână
Blondina și fostul Claudiei Pătrășcanu au mai marcat un punct important. În weekend, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au dus relația la următorul nivel.

Bianca Drăgușanu  a fost ocupată în weekend. În general, diva își împarte timpul între businessul pe care îl are, activitatea pe rețelele sociale, dar și fiica sa, Sofia. Blondina își răsfață fiica și o iubește ca pe ochii din cap. Dumincă, cele două s-au îmbrăcat la fel în treninguri de designer și au plecat la cumpărături într-un magazin de jucării de la marginea Capitalei. Cu această ocazie, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au dus relația la pasul următor. 

La magazinul de jucării, Bianca și fiica ei Sofia au fost însoțite de sora Biancăi, Oana, dar și de băiețelul acesteia. Cei patru s-au distrat în magazin cu jucăriile expuse și au făcut poze, pe care blondina le-a urcat imediat pe rețelele sociale. Bianca și sora ei au încins o joacă cu mingea, lucru care i-a încântat pe cei mici. 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au dus relația la următorul nivel 

Bianca Drăgușanu relația

Bianca și sora ei nu au fost însă singure cu cei mici, căci blondina l-a chemat și pe Bădălău cu unul dintre băieții săi. Acesta a fost surprins într-o imagine în același magazin de jucării. Deși la început Bianca și Bădălău nu au vrut să confirme, dar nici să infirme că ar avea o relație, iată că nimic nu mai lasă loc de speculații. Aceștia s-au afișat pentru prima oară la ziua de naștere a divei, Gabi Bădălău fiind alături de ea la un așa eveniment important. Acum și-au adus și copiii împreună, ca să se împrietenească. E un semn că vor să-și reunească familiile, să fie părinți responsabili.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au început o relație în urmă cu aproximativ trei luni. Cei doi s-au văzut într-un club din Dubai, după care au plecat într-o vacanță de lux în Maldive. Acum, se pare că îndrăgostiții au trecut la lucruri serioase și fac activități de familie împreună, alături de copiii lor. Bianca a fost deja acceptată și în familia fostului senator Niculae Bădălău, cândva marele baron PSD de Giurgiu.

Foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre