Simona Ionescu / Redactor Șef

Bill Gates recunoaște petrecerile cu pedofilul Epstein. Acum explică totul

Bill Gates recunoaște petrecerile cu pedofilul Epstein. Acum explică totul
Încă din momentul anunțării divorțului dintre Bill și Melinda Gates s-a spus că, printre altele, unul din motive a fost și apropierea dintre miliardar și pedofilul dovedit Jeffrey Epstein. E cunoscut faptul că, imediat ce a devenit publică prietenia dintre ei, Melinda și-a sunat avocații.

Bill Gates recunoaște petrecerile cu pedofilul Epstein și spune, acum, că a fost o „mare greșeală”  faptul că l-a frecventat pe acesta. El a mai susținut și că divorțul de Melinda  „a fost o sursă de mare tristețe personală”. Declarațiile le-a făcut cu o zi în urmă într-un interviu amplu cu Anderson Cooper în emisiunea sa de la CNN, scrie Daily Mail.

Fondatorul Microsoft a recunoscut miercuri că a fost o „mare greșeală” să petreacă timp cu pedofilul Jeffrey Epstein. Și a mai povestit că erau apropiați și adeseori luau masa împreună. Gates, în vârstă de 65 de ani, a dezvăluit că relația de prietenie cu Epstein datează din 2011. Dar a devenit o temă de controverse în septembrie 2013 între el și Melinda. Se spune că Melinda le-a spus prietenilor că este furioasă pe presupusa lor prietenie. Chiar dacă ea personal nu a avut nimic de-a face cu Epstein.

Bill Gates recunoaște petrecerile cu pedofilul Epstein

Bill Gates a vizitat de mai multe ori casa lui Jeffrey Epstein și chiar a vorbit cu el despre căsătoria sa „toxică” cu Melinda, în timp ce pedofilul i-ar fi dat sfaturi despre încetarea căsătoriei sale, potrivit publicației Daily Beast.

Bill Gates a mai declarat în interviul de la CNN că, de asemenea, „cu siguranță” avea îngrijorări cu privire la Epstein, care în final a pledat vinovat și a fost condamnat, în 2008, pentru procurarea unui copil pentru prostituție.

„Am luat mai multe mese cu el, sperând că ar putea apărea ceea ce povestea despre obținerea a mai multe miliarde pentru acte caritabile si filantropice, prin contactele pe care le avea. Când a realizat că nu este un lucru real, relația a luat sfarsit”, a mai dezvăluit Gates. „A fost o greșeală uriașă să petrec timpul cu el și să-i ofer credibilitatea de a fi acolo”, a adăugat acesta.

Reprezentanții lui Gates spun parțial altceva

Purtătorul de cuvânt al lui Gates a relatat publicației Insider că miliardarul „nu a avut absolut niciun parteneriat de afaceri sau prietenie personală” cu Epstein. Iar orice întâlnire între cei doi a fost doar despre caritate si filantropie.

„Este extrem de dezamăgitor faptul că au fost publicate atât de multe minciuni despre situația creată. Precum și despre circumstanțele și calendarul divorțului lui Bill Gates. Zvonurile și speculațiile din jurul domnului Gates devin din ce în ce mai absurde. Și este regretabil faptul că persoanele care au prea puține cunoștințe sunt caracterizate drept surse”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

De asemenea, Cooper de la CNN l-a întrebat pe Gates dacă are regrete în legătură cu reclamațiile recente. Cum că ar fi avut un comportament necorespunzător la locul de muncă. Miliardarul nu a furnizat comentarii amănunțite ca răspuns la aceste afirmații. S-a mulțumit cu un răspuns vag.

„Cu siguranță, toată lumea are regrete. Dar este un moment de reflecție și, în acest moment, trebuie să merg mai departe. Munca mea este foarte importantă pentru mine. În familie ne vom vindeca cât de bine putem. Și vom învăța din ceea ce se întâmplă pentru a merge mai departe”, a spus Bill Gates în timpul interviului.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Anamaria Prodan a izbucnit. Îi face lui Reghe un „inventar” la sânge despre cum l-a făcut om mare

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre