Simona Ionescu / Redactor Șef

Britney Spears, înregistrată pe ascuns în dormitor. FBI a intrat pe fir

Britney Spears, înregistrată pe ascuns în dormitor. FBI a intrat pe fir
Pare că nu se mai termină problemele dintre Britney Spears și tatăl ei. Chiar dacă vedeta a scăpat de sub tutela acestuia, încă ies la iveală fapte de o gravitate alarmantă.

Tatăl lui Britney Spears a ajuns pe mâna FBI, după ce s-a dovedit că a urmărit-o zi și noapte., fără drept, pe fiica sa. Jamie Spears, ar putea fi anchetat de FBI după ce s-a dovedit că a angajat o companie de securitate pentru a monitoriza comunicările fiicei sale. A fost montată inclusiv tehnică de ascultare, chiar și în dormitorul vedetei pop. Acum se verifică dacă tehnologia permitea și înregistrarea video. Evident, toate acestea au fost făcute fără știrea sau consimțământul artistei.

Britney Spears înregistrată, pe ascuns, în dormitor

Conform legislației californiene, ambele părți trebuie să consimtă la înregistrarea unei conversații. Acum e o întreagă dezbatere asupra acestui fapt.  Jamie Spears insistă că fiica lui ar fi știut. Chiar și așa, ea nu și-a dat niciodată acceptul să îi fie violată intimitatea. Avocații lui Britney au reacționat violent și cer intervenția de urgență a autorităților.

Această dispută revine în prim plan în urma unui documentar al New York Times lansat vineri.  Alex Vlasov, fost angajat al Black Box Security, a declarat pentru The New York Times că apelurile telefonice și mesajele solistei, în vârstă de 39 de ani, au fost înregistrate în secret ca parte a supravegherii sale care s-a întins pe durata a 13 ani, la cererea tatălui artistei.

Dezvăluirile lui Alex Vlasov

În acest moment nu este foarte clar dacă instanța care a admis tutela tatălui a admis și înregistrarea lui Britney în intimitate.  Britney Spears nu a comentat acuzațiile specifice că ar fi fost înregistrată în secret, dar într-o postare pe Instagram a declarat luni că documentarul, Controlling Britney Spears, a avut multe erori, de fapt. „Am urmărit puțin din ultimul documentar și urăsc să vă informez, dar multe din ceea ce ați auzit nu sunt adevărate!!!”, a punctat vedeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Cu toate acestea, Vlasov, care a lucrat pentru compania de securitate timp de opt ani, până când a demisionat, în aprilie,  a insistat că vedeta a fost supusă unei supravegheri invazive.  El a spus că a renunțat să o mai monitorizeze când cântăreața a spus instanței că ea nu a consimțit controlul și el a considerat că este imoral și inacceptabil să continue. Vlasov a declarat ziarului că contul iCloud de pe telefonul ei a fost reflectat pe un iPad și mai târziu pe un iPod.

Comunicările – mesaje text, note, apeluri FaceTime, istoricul browserului și fotografii – erau preluate de pe iPad și iPod, criptate și apoi trimise către Jamie Spears și Robin Greenhill, angajat al Tri Star Sports & Entertainment Group, fosta afacere  manager pentru moșia cântăreței. El a spus că au fost înregistrate conversații cu mama ei, prietenii și avocații numiți de instanță și a oferit capturi de ecran ale acestora către The Times.

Vlasov a spus că i s-a dat o unitate USB și i s-a spus să șteargă conținutul de urgență, dar, devenind suspect, a făcut o copie și a descoperit 180 de ore de conversații înregistrate din propriul dormitor.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre