Simona Ionescu / Redactor Șef

Brookyln Beckham și Nicola au primit fotografiile de la nuntă. Acum sunt copiate de toți mirii

Brookyln Beckham și Nicola au primit fotografiile de la nuntă. Acum sunt copiate de toți mirii
După nuntă, fiecare cuplu are o mare emoție: să fi ieșit bine pozele. Unde mai puneți că proaspeții însurăței mai au și de așteptat după acestea, până ce artistul fotograf angajat le prelucrează și le pune în forma solicitată.

Brookyln Beckham și Nicola Peltz Beckham au primit în sfârșit fotografiile de la nunta care a avut loc în urmă cu o lună și jumătate. De bucurie că au ieșit impecabil, le-au împărtășit cu toată lumea. Iar mirii de anul acesta au început deja să le copieze la propriul eveniment de cununie.

Poza preferată a fotografului

În baza contractului pe care aceștia îl au cu celbra revistă Vogue UK, publicația a fost abilitată să publice, în premieră și exclusivitate fotografiile de invidiat de la nunta anului, imaginile fiind realizate de celebrul fotograf Corbin Gurkin.

Artistul însăși a făcut publică imaginea sa preferată de la nunta fiului Victoriei și al lui David Beckham. „Sunt încântat să împărtășesc un moment favorit pentru Nicola Peltz Beckham și Brookyln Beckham – frumoasa lor celebrare este astăzi în British Vogue și a fost o onoare să fiu fotograful lor de nuntă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

Au fost atât de multe lucruri pe care le-am iubit referitor această zi, dar poate că unul dintre aspectele mele preferate a fost să văd prietenii mei dragi din industrie și echipa mea talentată strălucind atât de mult în fiecare dintre elementele lor”, a scris, pe contul său de Instagram, Gurkin.

Fotografii emoționante surprinse de Corbin Gurkin

Când nunta este inspirată de cea a lui Iman și David Bowie, este aproape garantat că va fi una pentru cărțile de istorie. Nunta de trei zile a lui Nicola și Brooklyn a avut loc în Palm Beach. Un număr de 500 de invitați au petrecut în corturi în fața oceanului.

Mirele și mireasa, care au purtat cele mai mari branduri din modă în momentul în care au devenit soț și soție, au decis să împărtășească cu Vogue fotografiile lor preferate de la petrecerea de după cununie. De la momentul emoționant dintre tată și fiu împărtășit de Brooklyn și David înainte de a merge la altar, la primul dans al cuplului și la fiecare lacrimă fericită vărsată între timp, iată ce imagini puteți viziona pe site-ul celebrei reviste Vogue. Veți vedea că fericitul cuplu adoră să se asorteze, așa că prietena familiei, Kim Jones, a creat costumele Dior pentru el și pentru ea pentru cina de repetiție.

Mai amintim că ținuta de nuntă a miresei a fost inspirată de supermodelul ei preferat din anii ’90, Claudia Schiffer. Stilistul Nicolei, Leslie Fremar, a declarat că rochia de mireasă a miresei, cu voalul spectaculos de dantelă franceză ornamentată, a fost cea mai frumoasă rochie pe care a văzut-o vreodată. Într-una din imagini, mirele e surprins cu ochii în lacrimi de emoție.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre