Simona Ionescu / Redactor Șef

Bruce Willis se pregătește să fie socru mic. Cum arată inelul de logodnă primit de fiica sa

Bruce Willis se pregătește să fie socru mic. Cum arată inelul de logodnă primit de fiica sa
Bruce Willis urmează să marcheze un nou rol în viața sa, acela de socru mic. Fiica sa a fost cerută în căsătorie, cu un inel de logodnă impresionant.

Demi Moore și Bruce Willis au trei fiice: Rumer, Scout și Tallulah, care este cea mai mică. Willis și Moore s-au căsătorit în anul 1987 și s-au despărțit 11 ani mai târziu, în 1998. Totuși, cei doi au rămas prieteni chiar și în ziua azi și petrec destul de mult timp împreună. Recent, actorul s-a izolat alături de Demi Moore, în timp ce soția sa actuală, Emma Heming, a rămas în Los Angeles alături de Mabel si Evelyn, copiii mici ai cuplului. Acum, actorul este tare mândru, căci se pregătește să fie socru mic. 

Bruce Willis va fi socru mic. Fiica lui se căsătorește 

Tallulah Willis, fiica lui Demi Moore și Bruce Willis, și-a anunțat logodna cu regizorul Dillon Buss pe Instagram zilele trecute. Tallulah nu și-a putut stăpâni emoția atunci când a împărtășit vestea despre logodna ei cu Buss cu familia, prietenii și urmăritorii săi de pe Instagram. „Cu cea mai mare certitudine absolută”, a scris la o serie de fotografii ale momentului în care Buss, un regizor de film, a cerut-o de soție. 

La scurt timp după ce a postat fotografiile intime ale propunerii, Willis, în vârstă de 27 de ani, a împărtășit un videoclip de aproape cu mâna stângă și cu noul ei inel de logodnă. „Încă îmi tremură mâinile”, a scris tânăra cu entuziasm în postarea Instagram.

Inelul de logodnă este impresionant 

Piatra centrală a inelului este un smarald care prezintă margini teșite și este așezată în patru puncte pe o bandă minimalistă de aur galben. Vedeta a creditat-o ​​pe Karina Noel, cu sediul în Brooklyn, ca bijutierul din spatele inelului. 

După ce cuplul a făcut anunțul, surorile lui Tallulah au postat și ele mesaje de felicitări. Rummer, sora tinerei, și-a exprimat fericirea față de „copiii nebuni”, în timp ce Scout a spus că „astăzi este o zi fericită datorită iubirii acestui cuplu”. 

Foto: Instagram

Regina Elisabeta II a schimbat băutura. Ține încă mult la plăcerile sale

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre