Simona Ionescu / Redactor Șef

Bucurie mare în familia lui Gabriel Oprea! Fostul ministru de interne va fi bunic

Bucurie mare în familia lui Gabriel Oprea! Fostul ministru de interne va fi bunic
Gabriel Oprea Jr., a adus bucuria în familie. Fostul ministru de interne este în culmea fericirii căci va fi bunic.

Gabriel Oprea Jr. a primit cea mai frumoasă veste de ziua lui. Gabriel Oprea Jr. și Davida Oprea s-au căsătorit în noiembrie 2019. A fost dragoste la prima vedere, căci au făcut cununia civiă la doar câteva luni după ce s-au cunoscut, spre surprinderea celor apropiați. Acum, apropiații au fost din nou surprinși, căci Gabriel Oprea va fi bunic. 

Cei doi s-au cununat și religios, în vara anului trecut, evenimentul fiind unul extrem de discret. Din cauza regulilor impuse de pandemie, alături de Davida și de Gabriel Oprea Jr. în ziua cea mare au fost doar familiile și câțiva prieteni extrem de apropiați. Cei doi au ales să se cunune acasă, în sufrageria proprietății lui Gabriel Oprea din Snagov. Evenimentul a fost atât de intim, încât socrul mare, generalul Oprea, a stat în papuci și la poza de familie, făcută spre aducere aminte.

Gabriel Oprea va fi bunic 

gabriel oprea bunic

Pandemia a adus bucurie în familia Oprea și se pare că izolarea le-a făcut bine tinerilor îndrăgostiți. De ziua lui Oprea Jr., soția sa Davida a dat o veste mare pe rețelele sociale. Aceasta a anunțat că ea și soțul ei vor fi părinți în câteva luni. Davida a urcat o fotografie cu ea și Oprea Jr. în oglindă. Acesta din urmă o ținea tandru pe după umeri. „La mulți ani, tăticule. Băieții mei”, a scris Davida Oprea pe Instagram, care a ținut să-i facă o urare specială soțului ei, cu ocazia zilei sale de naștere.

Fanii s-au grăbit să lase comentarii și aprecieri la poza surpriză. Cât despre cei care erau curioși ce sex va avea bebelușul, Davida a clarificat și această dilemă: va fi mamă de băiețel.

‘’Felicităăări!! Sarcină ușoară, Felicitări! Să vă trăiască sănătos , Felicitări și La mulți ani. Abia așteptăm să-l cunoaștem”, sunt doar câteva dintre urările primite de cei doi pe rețeaua de socializare. 

Foto: Instagram

Paris Hilton își răsfață patrupedul cu un cadou de câteva mii de dolari. E incredibil ce i-a luat cățelușei

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre