Simona Ionescu / Redactor Șef

Cabral a salvat-o pe Dana Rogoz de aberațiile de pe net. Umorul e cea mai bună armă

Cabral a salvat-o pe Dana Rogoz de aberațiile de pe net. Umorul e cea mai bună armă
Dana Rogoz este foarte activă pe rețelele de socializare. Ne arată cum cresc copiii ei frumoși și împărtășește emoțiile trăite acasă și în vacanțe. O deranjează comentariile nepotrivite. Iată că a găsit soluția.

Cabral a salvat-o pe Dana Rogoz de aberațiile de pe net. A sfătuit-o cum să scape de comentarile aiurea de pe net.

Cabral a salvat-o pe Dana Rogoz de aberațiile de pe net

Dana Rogoz (35 de ani) este o vedetă îndrăgită încă de când era Abramburica. Cu atât mai mult acum că ne arată cum cresc copiii ei drăgălași. Imediat cum a încheiat filmările la un film străin în Slovacia, a vrut să plece într-o vacanță. A plecat împreună cu soțil ei și cei copilași drăgălași în Grecia. A scris fericită că a ajuns să viziteze Acropole, fortățeața zeiței Atena.

„Am fost la Acropole! Am ales să mergem cu câteva ore înainte de închidere, ca să fie căldura mai suportabilă. Bine, prinsesem și o pată de nori pe cer când ne-am decis să îl vizităm.

Oricum, nu ai cum să ratezi Acropole dacă ajungi în Atena. E impresionant. Și un detaliu care m-a suprins foarte plăcut, pentru familiile cu copii mici. Nu poți urca cu căruciorul, așa că trebuie să îl lași la intrare. Îți pun la dispoziție gratuit diverse sisteme de purtare cu care să faci turul, în functie de vârsta și greutatea copilului. A fost unul dintre cele mai frumoase momente ale întregii vacanțe.”, a scris Dana Rogoz, acum o săptămână.

A fost surprinsă când a văzut câte comentarii răutăcioase au fost postate. Salvarea a venii de la simpaticul Cabral. Vedeta PRO TV a comentat, în glumă, la această postare. „Dana, sunt dezamăgit de tine. Pălăria soțului tău este complet neergonomică. Efectiv nu înțeleg cum puteți fi așa nebuni să promovați o pălărie cu șnur, când TOATĂ lumea știe că șnurul nu e ergonomic!!!”

Dana Rogoz a fost criticată pentru sistemul de purtare al fetiței, care apărea în poză, și care nu era ergonomic.

Ce au comentat internauții răutăcioși

Vedeta a fost criticată pentru sistemul de purtare al fetiței, care apărea în poză, și care nu era ergonomic.

„Nu îți recomand un astfel de sistem, nu este ergonomic”. „Nu cred că ai un sistem Manduca și folosești prostia aia din poză”. „Super tare. dar te rog informeazăte despre sistemele ergonomice de purtarea”.

Reacția Danei nu s-a lăsat așteptată. „Nu cred că mă urmărești și nu cred că ai citit descrierea fotografiei până la capăt. Ăsta a fost un sistem pe care ni l-au pus la dispoziție la Acropole, unde nu ai voie cu căruciorul. Nu înțeleg ce nu înțelegi. Altceva mai vrei să știi?’.

„Eh, deci în loc să apreciezi că oamenii ăia pun la dispoziție o soluție temporară, tu să te apuci să faci pe deșteptul pe acolo că nu e ergonomic. Un medic ortoped ți-ar explica faptul că nu pățeste absolut nimic un copil de 1 an purtat astfel pentru o oră din viața lui. Asta dacă ții cont de sfatul medicilor, în general, și nu de ce citești pe diverse forumuri de mămici. Oricum, subiectul sistemelor ergonomice a atins pragul de “mică obsesie”. Relaxați-vă. Bucurați-vă de Acropole, dacă ajungeți să îl vizitați, nu faceți o criză din faptul că oamenii aia v-au împrumutat un sistem care nu e performant”, a răbufnit actrița.

Dana Rogoz are 35 de ani și este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir. Avea 19 ani când s-au căsătorit, iar el avea 37 de ani. Și-a părăsit soția și băiatul, Barbu, pentru a se căsători cu Dana Rogoz. Cei doi s-au căsătorit în 2012, iar din mariajul lor a rezultat un băiețel pe nume Vlad și o fetiță, Lia Elena.


Ce suferințe ascunde Dana Rogoz, fetița-minune ”Abramburica”

Dana Rogoz a făcut un anunț șoc. A apărut la aeroport, cu bagajele făcute și fetița în brațe

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre