Simona Ionescu / Redactor Șef

Cardi B cheltuie sume enorme pentru fetița sa. Cât a plătit la o sigură sesiune de shopping

Cardi B cheltuie sume enorme pentru fetița sa. Cât a plătit la o sigură sesiune de shopping
Cardi B își iubește foarte mult copilul și este gata să cheltuie zilnic mii de dolari doar ca să-l facă fericit și să fie sigură că fiica ei are tot ce își dorește.

Cardi B cheltuie sume enorme. Cardi B este o cântăreață care a devenit rapid cunoscută datorită talentului de a cânta piese rap, trap și hip hop. Presa este mereu cu ochii pe ea, întrucât nu doar muzica îi aduce popularitate, dar și scandalurile în care este implicată.

Vedeta își construiește cariera în lumea muzicală și are în spate o armată de fanii care o iubește și așteaptă noi piese sau colaborări. Pe lângă cariera de succes, artista cheltuie sume enorme pentru a-și răsfăța copilul cu cele mai scumpe surprize. Fanii nu o dată au observat că micuța primește cadouri de la cele mai renumite branduri, pe care poate chiar nici nu le cunoaște.

Cardi B cheltuie sume enorme

Micuța, Kulture, are doar doi ani, dar deja în garderoba ei sunt mai multe haine, bijuterii și încălțăminte decât la mama ei. Artista recunoaște că nu poate să se abțină la cumpărături când vine vorba de copilul ei. Vrea să-i ofere tot ce-i mai bun și nu poate să-i refuze.

Recent, Cardi B a fost la o sesiune de shopping, unde a cumpărat 7 genți de la cele mai cunoscute branduri. A scos din buzunar aproximativ 13.000 de dolari. Povestește că nu-i este milă să dea așa bani, fiindcă muncește din greu și are dreptul să-i cheltuie cum vrea.

Pe pagina sa de Instagram, cântăreața a menționat că din momentul în care a apărut, Kulture în viața ei a uitat de propria persoană. Și zilnic cumpără lucruri mai mult pentru fetiță, deoarece vrea ca ea să aibă tot ce își dorește.

„Am cumpărat ca o nebună. Totul pentru Kulture, nimic pentru mine. Asta se întâmplă când Dumnezeu îți dă fetița pe care ți-ai dorit-o mereu. Cumpăr mai multe pentru ea decât pentru mine”, a mărturisit Cardi B pe pagina sa de Instagram.

Mulții oamenii nu înțeleg de ce artista îi cumpără fetiței atâtea haine, bijuterii, încălțăminte și bijuterii. Cred că artista cheltuie în zadar acești bani. Copilul la vârsta de 2 ani nu va memora nimic. Și o parte din cadouri vor fi folosite doar câteva luni, deoarece Kulture crește pe zi ce trece.

Foto: spynews.ro

Sylvester Stallone e clientul lui Donald Trump. Ce beneficii are actorul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre