Simona Ionescu / Redactor Șef

Carmen Brumă are propria strategie să facă „pași”. E de neimaginat

Carmen Brumă are propria strategie să facă „pași”. E de neimaginat
Carmen Brumă este una din cele mai invidiate vedete din România, pentru felul în care arată, în contextul în care se apropie de 50 de ani. Spre deosebire de alte personalități din showbiz, partenera lui Mircea Badea își menține trupul în mod natural, fără operații și proceduri estetice. Ea este adepta practicării sportului și a alimentației sănătoase.

Pentru a face mișcare,  vedeta se antrenează constant, însă aflată într-o perioadă a parte din viața ei (și a oricărei femei trecute de 40 de ani) e conștientă că trebuie să facă ceva în plus. Adică să aibă un regim susținut de mișcare. Iar Carmen Brumă dezvăluie că are propria strategie să facă „pași”. E de neimaginat ce face partenera lui Mircea Badea în zilele în care nu se antrenează.

Secretul îmbinării utilului cu plăcutul

Ea a dezvăluit pe rețelele sociale cum acționează pentru a-și menține corpul tonifiat și slab. Numără pașii, în zilele în care nu are prea multe ocazii să se deplaseze, dă pur și simplu ture în jurul blocului în care cuplul s-a mutat relativ recent.

Strategia lui Carmen Brumă pentru a se menține în formă

Echipată corespunzător, de iarnă, inclusiv cu ochelari anti reflectorizanți, Carmen Brumă pășește viguros ascultând podcasturi la căști. Ea a mărturisit că are o listă întreagă de podcasturi care o interesează. Și, în loc să le asculte stând tolănită pe canapea, o face consumând calorii și acumulând un număr de pași, afară.

Ea se plimbă  în pas alert în jurul blocului timp de o oră sau două, cât durează podcastul pe care și-a propus să îl asculte. În clipul pe care l-a împărtășit cu fanii ei, vedeta arată că mai are 20 de minute de parcurs și că deja reușise să numere 6000 de pași.

Carmen Brumă așteaptă menopauza fără teamă

Doar uitându-ne la cum arată Carmen Brumă, înțelegem de ce Mircea Badea are toate motivele să fie invidiat de bărbați și de femei deopotrivă. La 47 de ani, soția jurnalistului din trustul Antenelor este cu adevărat superbă. Atentă la ce mănâncă acum cu atât mai mult decât înainte, având în vedere vârsta, vedeta a decis în ultima perioadă să ofere sfaturi practice și utile tuturor femeilor care sunt în situația ei, adică înaintea menopauzei. Mersul pe jos și numărarea pașilor face parte din strategie.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre