Simona Ionescu / Redactor Șef

Carmen Iohannis versus Brigitte Macron. Cine s-a îmbrăcat mai bine. „Era nășică… „

Carmen Iohannis versus Brigitte Macron. Cine s-a îmbrăcat mai bine. „Era nășică… „
Summitul NATO organizat la Madrid nu a fost de bun augur pentru Carmen Iohannis care a fost grav criticată.

Nu e pentru prima dată când Carmen Iohannis nu e aplaudată pentru ținutele sale. Iată ce s-a petrecut la Madrid.

Carmen Iohannis a picat examenul la capitolul vestimentație și accesorizare. „Era nășică… „

La dineu oferit de regele și regina Spaniei cu ocazia Summit-ului de la Madrid au fost prezenți și Klaus și Carmen Iohannis. Prima doamnă a României a ales însă o ținută care nu a fost deloc pe placul internauților și nici al multor specialiști care au criticat-o pentru vestimentația purtată.

Soția președintelui României a optat pentru o rochiță fucsia aprins, cu mâneci bufante albe, la care a asortat o pereche de sandale nude. Motiv pentru care a primit multe critici, iar internauții s-au întrecut pe rețelele de socializare cu mesajele dure. ”Toate ar fi minunate, mai puțin picioarele, prea late pentru sandalele frumoase, de altfel. Aș fi ales o pereche de pantofi”, ”Sandalele sunt prea înguste pentru lățimea piciorului care se revarsă”.

”Eu cred că această culoare nu este cea mai potrivită pentru acest eveniment”, ”Nu se poartă sandale în astfel de situații! O greșeală majoră și nici mânecuța scurtă, totuși, a reprezentat o țară!”. Au fost comentarii chiar și pe pagina oficială de Facebook a lui Klaus Iohannis, în dreptul fotografiei de la dineul de gală: ”Rochie fucsia cu mânecuță de danteluță? Groaznică alegere! Parcă este la ,,grădi”, au fost doar câteva dintre replicile amare pe care Carmen Iohannis le-a primit.

Prima doamnă a Franței a strălucit

La polul opus s-a aflat prima doamnă a Franței, care a arătat cu adevărat senzațional într-o rochie bleu, peste genunchi, cu un model retro, la care a accesorizat o pereche de pantofi maro. Și tot în aceeași zi, Brigitte Macron a însoțit-o pe regina Letizia la o acțiune organizată la muzeul Regina Sofia din Madrid, unde a purtat un costum alb, cu pantaloni și bluză și a arătat perfect.

De altfel, soția președintelui Franței este considerată una dintre cele mai stilate și mai bine îmbrăcate femei din lume. Sursele spun că aceasta a fost mai presus chiar și de Jill Biden, soția lui Joe Biden, care, la rându-i, a dezamăgit audiența cu ținutele purtate.

Sursă foto: okmagazine

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre